Fer arribar de manera saludable a les persones aliments, productes i serveis per a la vida a través d’una experiència meravellosa en la qual el tracte personal, la facilitat, la sostenibilitat i el bé comú són els pilars essencials és la principal missió de Biures.

biures

Aliments plens de vitalitat, boníssims i regeneratius

Es tracta de la primera botiga online amb lliurament a domicili d’aliments biodinàmics i agroecològics de Catalunya que va iniciar la seva marxa al desembre de 2021 amb la ferma creença de millorar el món a través de l’alimentació i de preservar la terra per a futures generacions.

Derivat de la manera de conrear en la que s’aprofita tot el potencial de la terra sense l’ús d’herbicides, pesticides o químics i de la seva recol·lecció en el punt òptim de maduració, Biures ofereix productes plens de vida, d’una qualitat excepcional amb un sabor i olor exquisits i la major aportació nutricional.

És la primera botiga online amb lliurament a domicili d’aliments biodinàmics i agroecològics de Catalunya

El seu objectiu? Satisfer les necessitats alimentàries de les famílies oferint un assortiment ampli de fruites i verdures, productes per a la nevera (lactis o ous) productes per al rebost (pastes, conserves, llegums, fruita seca, olis, etc.), productes infantils, begudes o productes per a la cura personal (cosmètica i higiene natural, flors de bach o complements alimentaris).

Agricultura biodinàmica responsable amb el futur

Des del seu naixement en 1924 i com primera agricultura ecològica de la història, l’agricultura biodinàmica, que entén la granja com un organisme viu, tracta principalment de promoure la producció d’aliments sostenible i nutritiva posant especial esforç a enriquir, de manera conscient, participativa i responsable, el cultiu del sòl per a augmentar la seva fertilitat amb la finalitat de retornar més a la terra del que s’extreu d’ella i d’oferir aliments per al futur.

Produir un aliment amb un sabor i olor excepcional així com amb la màxima aportació nutricional seguint els principis de l’agricultura biodinàmica o agroecològica comporta un esforç del treball de la terra molt exigent ja que la fertilització del sòl es realitza a partir d’abonaments naturals, coneguts com a “compostos biodinàmics” i les plagues es controlen a través d’uns preparats homeopàtics.

Biures aposta pels productes de proximitat, de temporada i sostenibles

Conscients d’això, els principis d’economia justa i bé comú tant per a productors, proveïdors, transportistes o les famílies així com per a tot l’equip de treballadors, formen part de l’ADN de Biures.

Fort compromís amb la sostenibilitat

Biures aposta pels productes de proximitat, de temporada i sostenibles pel que la reducció tant de gasos, com del consum d’energia i dels recursos d’aigua així com el benestar de tot l’ecosistema (terra, plantes, animals i persones) durant tot el procés, des de la seva producció fins al seu consum, incloent el seu empaquetat, transport i venda s’han respectat en tot moment.

Les bosses de paper amb les quals lliuren els seus productes són d’origen sostenible, de proximitat i reciclables i han estat produïdes duent a terme una gestió forestal mediambientalment apropiada, econòmicament viable i socialment beneficiosa.

D’altra banda, les cistelles de vímet amb les quals lliuren les comandes als membres de la Família Biures, s’han realitzat amb material 100% natural i sostenible conreat a Conca i Terol i han estat dissenyades a mesura i adquirides a artesans de Sabadell i Riudecols (Catalunya).

Facilitat i practicitat

La compra dels productes de Biures es realitza de manera online a través de qualsevol dispositiu. Opera a la regió metropolitana de Barcelona i ofereix el servei de lliurament a domicili de dimarts a dissabte en una furgoneta pròpia refrigerada.

Sens dubte, tota una aposta per una alimentació més conscient i responsable amb el món i amb les persones que ve per a quedar-se.

  • Més informació a www.shop.biures.bio

Subscriu-te a la Newsletter i rep cada mes Bio Eco Actual gratis al teu correu

Bio Eco Actual, el teu mensual 100% ecològic
Llegir
Bio Eco Actual Abril 2022