Mantenir bons hàbits d’higiene és essencial per a cuidar de la nostra salut. I no sols és important cuidar la nostra pell, sinó també tot allò que està en contacte amb ella. Ecover destaca en el mercat ecològic presentant solucions eficaces i respectuoses amb el medi ambient.

Neteja eficaç i biodegradable

La majoria dels productes de neteja que trobem en el mercat estan elaborats amb substàncies químiques i fórmules complexes que difícilment es degraden en la naturalesa i contaminen els mars. Això es deu a què aquests productes convencionals inclouen en les seves formulacions elements com tensioactius, fosfats, carbonats, perboratos, enzims, colorants, blanquejadors òptics, conservants i espumantes, i altres derivats del petroli que tenen efectes negatius en els ecosistemes i també poden afectar la nostra salut, sent responsables de al·lèrgies, irritacions i fins i tot alteracions en el sistema hormonal.

Els detergents ecològics tenen un mínim impacte en l’entorn i són menys irritants per a la pell

Com a alternativa, trobem els detergents ecològics, productes més biodegradables, amb un mínim impacte en l’entorn i formulats amb tensioactius d’origen natural menys irritants per a la pell.

Ecover: redefinint la neteja del segle XXI

«Productes nets. Llars netes. Valors nets». És la filosofia d’Ecover, empresa belga especialitzada en productes de neteja ecològica des de fa més de 40 anys. Els seus orígens es remunten a l’any 1979, quan un grup de científics va desenvolupar una fórmula detergent sense fosfats, després de comprovar el mal que aquestes substàncies i altres productes químics de neteja causen a les vies fluvials i a la vida aquàtica.

Els seus productes de neteja, formulats amb ingredients biodegradables a base de plantes, són ecològics, aptes per a vegans i estan testats per dermatòlegs. Es produeixen a Malle (Bèlgica), en una fàbrica sostenible i lliure de residus certificada per TRUE. Dissenyades amb més del 90% de materials reciclats o renovables, les instal·lacions garanteixen la reducció de residus i la maximització de l’eficiència dels recursos en tot el procés d’elaboració.

Formulats amb ingredients biodegradables a base de plantes, els productes d’Ecover són ecològics i aptes per a vegans

Gamma completa per a una neteja integral

Allibera l’eficàcia dels ingredients d’origen vegetal, biodegradables i altres triats conscientment, sense olors químiques exagerades, amb la gamma de neteja ecològica i sostenible d’Ecover. Amb un assortiment optimitzat amb fórmules de major eficàcia i sostenibilitat, la marca arriba al mercat nacional distribuïda per Biocop.

Entre la seva gamma de productes trobem una línia completa de detergents i suavitzants aptes per a tota mena de roba, fins i tot la més delicada. En format líquid o en pols, les seves formulacions retiren les taques de manera eficaç sense danyar els colors ni les fibres naturals de les peces.

Ecover
©Ecover. Detergent líquid universal

Per a mantenir les olles impecables i les vaixelles brillants, Ecover ofereix una sèrie de rentavaixelles ecològics, tant per a rentar els plats a mà com productes aptes per a rentar a màquina. Per a la neteja de la llar, disposen d’una gamma de productes per a la neteja del lavabo, així com per a mantenir les superfícies impecables i els terres sense defectes amb una aroma fresca i un acabat resplendent en parquets, banys i cuines amb les seves fórmules desgreixadores.

Ecover
©Ecover. Netejador w.c. anti-calç de pi i menta

I per a minimitzar el risc d’irritacions i al·lèrgies, especialment en les pells més sensibles, la gamma Ecover Zero%, formulada sense fragàncies ni colorants i aprovada pel segell Allergy UK.

Ecover
©Ecover. Rentavaixelles Zero%

Canviar la manera de consumir

Els detergents solen anar en envasos de plàstic no reutilitzables i no reciclables, un dels principals problemes mediambientals de l’actualitat. Per a evitar contribuir a l’abocament de plàstics, una bona opció és comprar-los a granel. Pioners en granel des de 1993, Ecover anima a la gent a «tancar el cercle» i donar una nova vida als envasos de detergent, suavitzant, rentavaixella i netejadors amb el sistema d’emplenat o refill: comprant productes de gran format i emplenant els envasos de plàstic que ja tenim a casa, podem minimitzar la quantitat d’envasos rebutjats.

Subscriu-te a la Newsletter i rep cada mes Bio Eco Actual gratis al teu correu

Bio Eco Actual, el teu mensual 100% ecològic
Llegir
Bio Eco Actual Maig 2022

Deixa un comentari

Please enter your comment!
Please enter your name here