Una producció anual de més de 30.000 tones de pomes ecològiques conreades a la regió d’Alt Adige–Südtirol. Tres-cents conreadors associats, un ampli assortiment de varietats i marques, 40 països als quals exporta, i presència en el mercat durant els 12 mesos de l’any, sempre amb fruits de gran qualitat. Aquestes són les dades que defineixen la producció biològica del Consorci VOG de Terlano (BZ), un dels majors productors de pomes d’Europa.

VOG

VOG – On les pomes son a casa

Amb una producció total de 550.000 tones en una de les zones més conegudes i benvolgudes per a la producció de pomes, VOG – Home of Apples és el lloc on trobar la poma adequada per a cada necessitat i cada mercat, així com també als seus màxims experts en producció i comercialització.

Característiques igualment aplicables a la producció ecològica, que des de fa més de 30 anys forma part del desenvolupament del Consorci; un segment en expansió que any rere any han guanyat rellevància, i en l’actualitat representa el 10% de les superfícies conreades pels productors del Consorci, amb una òptima capacitat de producció que cobreix la comercialització durant els dotze mesos de l’any.

VOG – Home of Apples és el lloc on trobar la poma adequada per a cada necessitat i cada mercat

Gràcies a la seva qualitat i a la seva capacitat per a satisfer les demandes dels clients, les pomes bio del Consorci VOG ja són presents en més de 40 mercats, entre ells Alemanya, Espanya, Itàlia, el Regne Unit, Suècia, Noruega, Dinamarca i Benelux; i també fora d’Europa, com en països d’Orient Mitjà i Àsia.

Varietat i marca per al consumidor modern

Avui dia, el mercat ecològic ofereix grans possibilitats, però el consumidor modern ja no es conforma amb un simple producte bio, sinó que vol marques que li garanteixin sabor, qualitat i valors amb els quals pugui identificar-se.

L’oferta de VOG respon a aquesta necessitat perquè és capaç d’oferir les pomes adequades a consumidors diversos i estils de vida diferents, sempre vinculades a una alta qualitat i amb una cadena de subministrament estrictament controlada.

VOG és present en els mercats amb les seves marques pròpies: Biosüdtirol i Bio Marlene® –la Filla dels Alps, apreciada per molts consumidors a tot el món–. Però l’oferta també inclou marques d’èxit com Pink Lady® Bio, Kanzi® Bio, Evelina Bio® i envy™ Bio, així com les últimes novetats Giga®, RedPop® i Cosmic Crisp®, tres pomes d’última generació aptes per al cultiu biològic i ideals per a la segona meitat de la temporada. Finalment, la gamma del Consorci comprèn marques i varietats exclusivament biològiques ja consolidades com Natyra®, Topaz, Pilot, Gold Rush i Bonita.

Gràcies al seu origen, a la seva organització basada en l’experiència i l’eficàcia, i al seu ampli assortiment, el Consorci VOG és el soci ideal per a gestionar la categoria de pomes ecològiques al punt de venda.

  • Per a més informació visiti: www.vog.it
  • L’assortiment ecològic de VOG s’exposarà del 14 al 17 de febrer a BIOFACH, la fira líder mundial d’aliments ecològics. Pavelló 7, Estand 7-361.

Subscriu-te a la Newsletter i rep cada mes Bio Eco Actual gratis al teu correu

Bio Eco Actual, el teu mensual 100% ecològic
Llegir
Bio Eco Actual Febrer 2023