Abundant en nutrients com ara vitamines, minerals, àcid fòlic i aminoàcids essencials, la mel ha estat elogiada al llarg dels segles per les seves propietats nutricionals. Cada vegada més persones trien la mel ecològica, valorant no només el seu sabor exquisit, sinó també el seu impacte positiu en el medi ambient.

Mel ecològica
123rfLimited©liudmilachernetska

Per què escollir mel ecològica?

La mel ecològica es produeix seguint pràctiques agrícoles més sostenibles, respectuoses amb el medi ambient i centrades en el benestar de les abelles. En concret, s’obté de floracions de camps certificats com a ecològics i amb el protocol que exigeix l’apicultura ecològica: allunyats de zones urbanes i cultius intensius per assegurar l’absència d’elements contaminants al nèctar de les flors, un dels elements essencials per a la producció de la mel.

No s’utilitzen pesticides i altres productes químics per controlar plagues i malalties als ruscs, ni tampoc per augmentar la producció. En el seu lloc, es busca intervenir el menor possible als ruscs, utilitzant un enfocament més suau a la collita i gestió de les abelles.

Onesimum presenta una nova gamma de mels ecològiques i d’alta qualitat

Com a resultat de tot això, la mel ecològica té un menor impacte ambiental, a més de facilitar la pol·linització i contribuir positivament al manteniment de la biodiversitat.

Mieles ecológicas, de Onesimum
Mels ecològiques, de Onesimum

Noves mels ecològiques, de Onesimum

Onesimum, productora i distribuïdora d’aliments saludables, presenta les seves noves mels ecològiques. Elaborades amb mel 100% d’abella ecològica d’origen espanyol, ofereixen el màxim sabor capturant l’essència mateixa de la natura.

La marca presenta una gamma de mels d’alta qualitat, cadascuna amb el seu propi caràcter distintiu, disponibles en tres varietats: mel ecològica de bruc i rouremel ecològica de castanyer i mel ecològica de flors.

Tota la gamma compta amb certificació ecològica (Euro Fulla), i està envasada individualment en pot de vidre de 450 grams.

Descobreix més a www.onesimum.com

Subscriu-te a la Newsletter i rep cada mes Bio Eco Actual gratis al teu correu

Bio Eco Actual, el teu mensual 100% ecològic
Llegir
Bio Eco Actual Març 2024