Aquest mes de maig neix Master Organic, publicació professional en format revista destinada a informar principalment als minoristes, així com a tot l’espectre professional del sector ecològic espanyol.

Master Organic alimentación ecológica

Master Organic s’estructura per categoria de producte, sent una eina molt útil que permet al lector tenir una visió ràpida i general del que esdevé en el mercat ecològic especialitzat en termes de tendències de mercat, productes destacats, apostes de les marques que nodreixen a la botiga, etc. A més, aquesta visió és encara més àmplia e il·limitada quan el lector accedeix a www.masterorganic.es.

Aquesta pàgina web, estructurada com l’edició impresa, és actualitzada cada setmana i permet tenir una visió del present, de quins productes són els més trending, poden arribar a ser-ho o compten amb una empenta a nivell comunicatiu de les marques, fet que sempre ajuda al minorista.

Master Organic aporta un valor afegit al professional eco

Amb el món bio virant i obligant a les botigues i herbolaris de tota la vida a reconvertir-se cap a models més eficients, professionals i moderns, i perquè aquest model de comerç tan valuós per a la societat i la coherència del consum conscient creixi, és imprescindible que el sector es doti d’eines que li permetin aconseguir que aquest viratge sigui el menys traumàtic i el més positiu possible per al consumidor. El mercat creix, els productes bio si no són mainstream avui ho seran demà. Molts consumidors volen ser coherents en tot el procés de compra: els minoristes especialitzats bio són imprescindibles.

També aquest mes de maig Bio Eco Actual compleix 6 anys de premsa independent, gratuïta, mensual, impresa i digital, en defensa de la filosofia eco i el sector ecològic, amb clar focus i preferència pel minorista especialitzat, els productes locals i de comerç just. Gràcies a lectors i sector, Bio Eco Actual actua pràcticament com un Think Thank del que es bio, almenys a nivell comunicatiu. Amb Master Organic, aportem un valor afegit al professional eco, que necessitava una publicació així.

La informació és poder. I no només per al consumidor, també per al professional. Qui consumeix eco és responsable amb si mateix i amb l’entorn, i qui és professional en aquest sector també ha de ser-ho. Master Organic, com no podia ser d’una altra manera, està imprès en paper ecològic.

Pensa eco, menja eco i, si pots i estàs en aquest sector, fes negoci eco

Llegir edició impresa – Master Organic Núm. 1: Maig-Juny 2019


 

Autor: Oriol Urrutia, Co-Editor

Bio Eco Actual, el teu mensual 100% ecològic
Llegir Bio Eco Actual Maig 2019