Mel Muria, empresa dedicada al món de la apicultura des de 1810, presenta la seva darrera creació: Mel de Flors de boscos sostenibles amb certificat PEFC. Es tracta de la primera mel provinent de boscos certificats en Gestió Forestal Sostenible d’Europa i la primera que serà exportada a nivell mundial. 

Mel de Flors
©Mel Muria. Mel de Flors de boscos sostenibles amb certificat PEFC

La primera mel procedent de boscos sostenibles

Els apicultors de Mel Muria recol·lecten la Mel de Flors de les finques certificades PEFC, on es realitzen accions forestals controlades per afavorir l’ecosistema i la biodiversitat, respectant en tot moment la seva cadena de custòdia.

És la primera mel provinent de boscos certificats en Gestió Forestal Sostenible d’Europa i la primera que serà exportada a nivell mundial

Fidel al seu compromís de producció responsable, Mel Muria ha dissenyat i creat un packaging acord amb el producte totalment lliure de plàstics en tot el seu procés de producció, envasat i etiquetatge: tapa fabricada amb cartró PEFC; etiqueta amb paper certificat PEFC; paletització en caixes de cartró ondulat amb certificació PEFC i pot de vidre reciclable.

Mel de Flors
©Mel Muria.

L’acte de presentació ha comptat amb la presència de Josep Maria Vila d’Abadal, president de PEFC Catalunya, Juan Luis Abián, president de PEFC España i Rafael Muria, gerent de Mel Muria. Segons Juan Luis Abián, president de PEFC España: “Gràcies a aquesta nova Mel de Flors que Mel Muria presenta avui, des de PEFC España i PEFC Europa hem hagut de crear un nou sistema d’auditoria per tal de controlar la traçabilitat d’aquest producte innovador. Mitjançant aquest procés, que a partir d’ara podrem utilitzar en altres àmbits del sector de la producció de mel, garantim que la procedència és de boscos totalment sostenibles”.

Fidel al seu compromís de producció responsable, Mel Muria ha dissenyat i creat un packaging acord amb el producte totalment lliure de plàstics

Compromís social i mediambiental

La política empresarial de Mel Muria manté un fidel compromís social i mediambiental, per això duu a terme nombroses accions per mantenir la biodiversitat, més enllà de la cura de les abelles. Per Rafael Muria, gerent de Mel Muria: “Com a empresa innovadora, estem molt contents de ser els primers en crear una mel pionera no sols a casa nostra, sino a tot Europa. I com a empresa compromesa amb l’entorn i de consciència i filosofia ecològica, ja fa temps que estem aplicant tots els avenços que estan a les nostres mans per assolir la màxima sostenibilitat”.

Mel de Flors
©Mel Muria. Acte de presentació de la nova Mel de Flors

Darrerament l’empresa també ha creat una innovadora línia de caramels de mel ecològica amb envàs 100% compostable, única a nivell mundial. L’equip de Mel Muria també treballa per aconseguir el malbaratament zero: filosofia que fomenta el redisseny en la fabricació de productes que siguin fàcilment reutilitzables i que no deixin residus al planeta.

Sobre Muria

La família Muria, apicultors des de 1810, es dedica, a més d’extreure, envasar i comercialitzar mel de primera qualitat, a compartir els segles d’experiència sobre el món de l’apicultura a Muria Centre d’Interpretació Apícola, on es poden veure les instal·lacions, l’extracció de mel, fer turisme apícola i sensibilitzar-se sobre la necessitat de cuidar les abelles per evitar-ne la seva extinció. Durant tots aquests anys s’ha transmès, de generació en generació, la seva visió empresarial basada en els valors i el respecte pel medi ambient. Muria persegueix promoure la pol·linització, protegir els recursos naturals i garantir el menor impacte ambiental al planeta.

Subscriu-te a la Newsletter i rep cada mes Bio Eco Actual gratis al teu correu

Bio Eco Actual, el teu mensual 100% ecològic
Llegir
Bio Eco Actual Març 2022

Deixa un comentari

Please enter your comment!
Please enter your name here