El desastre ecològic, econòmic, social i global és l’evidència que està en boca de tothom. Governs de tot el món intentant esprémer encara més els pocs recursos que queden i beneficiar-se econòmicament de l’agonia del nostre planeta

Disrupció

Comencem nou any, i amb ell, repassem totes les bones voluntats personals i empresarials. Ens trobem davant d’una enorme responsabilitat i la (última) gran oportunitat de canviar el rumb de les coses, ja al límit, cridat a través de la desobediència civil per milers de científics i de ciutadans a tot el món.

Daniel Galilea porta una visió optimista del món que vindrà, partint d’un recompte de l’informe Rethinking Humanity 2020 (Repensant la humanitat), on es prediu que durant aquesta dècada es donaran les condicions per canviar completament la nostra forma de vida i fer un món més just, sostenible i feliç. L’informe prediu una disrupció completa als cinc sectors fonamentals que sustenten l’economia global i, amb ells, de les principals indústries i cadenes productives: els costos d’informació, energia, alimentació, transport i materials es reduiran deu vegades o més en comparació amb els actuals, mentre que els processos de producció seran deu vegades més eficients en l’ús de recursos. Si el cost de les necessitats bàsiques d’una persona s’abaratís fins als nivells tan baixos que ells visualitzen, l’eliminació de la pobresa podria ser una realitat per al 2030.

Bon Any!

Autor: Asociación Vida Sana

Subscriu-te a la Newsletter i rep cada mes Bio Eco Actual gratis al teu correu

Bio Eco Actual, el teu mensual 100% ecològic
Llegir
Bio Eco Actual Gener 2023