Hi ha novetats a BIOFACH, la fira líder mundial d’aliments ecològics. Al juliol de 2023, Steffen Waris ha assumit el càrrec de Director d’Exposicions de la fira, reforçant l’equip dirigit per Danila Brunner, Directora Executiva d’Exposicions. Brunner continuarà sent la responsable general de la fira combinada BIOFACH i VIVANESS.

Steffen Waris té una àmplia experiència en la gestió de fires i esdeveniments. Durant més d’una dècada va ocupar diversos càrrecs a Mineralientage Munchen (la fira de minerals, fòssils, pedres precioses i joies de Munic). També ha ocupat càrrecs de màrqueting, direcció de serveis tècnics i gestió d’esdeveniments. Ara aportarà a BIOFACH els beneficis de la seva àmplia experiència.

«Després d’una breu incursió en el segment de la logística, estic molt content de tornar a respirar per fi l’ambient de les fires. Reunir la gent i ajudar-la a relacionar-se és el que em motiva. També visc i m’encanta l’esperit d’equip, per això l’estret contacte amb els nostres clients, expositors, visitants i representants dels mitjans de comunicació és tan enormement important per a mi», afirma Waris.

«Amb Steffen Waris hem guanyat un experimentat expert en fires», explica Brunner. «Estic desitjant treballar amb ell i amb tot el nostre equip per a continuar desenvolupant amb èxit BIOFACH i VIVANESS i crear experiències inspiradores per als nostres clients.»

Waris ha près una decisió conscient a favor de BIOFACH i del sector dels aliments ecològics. No sols s’ajusta als seus valors i expectatives personals, sinó també als seus objectius professionals. «BIOFACH ofereix un entorn increïblement fascinant. El segment s’enfronta a alguns reptes degut tant a les forces del mercat com a les decisions polítiques, i hi ha molt de moviment dins d’ell. És un honor formar part d’un sector tan apassionant i dinàmic».

Més informació disponible a www.biofach.de/en

Subscriu-te a la Newsletter i rep cada mes Bio Eco Actual gratis al teu correu

Bio Eco Actual, el teu mensual 100% ecològic
Llegir
Bio Eco Actual Juliol 2023