Seguim i seguirem recordant la importància que té identificar bé un producte alimentari ecològic amb el logotip de l’Euro Fulla.

Euro Fulla

Passejant per qualsevol barri de la majoria de poblacions d’Alemanya, veiem a molts establiments, els aliments identificats amb el logotip de l’Euro Fulla al costat del producte, que en certifica l’origen ecològic. El mateix comerç l’identifica també al lineal o a l’aparador, a més del logotip que apareix a l’envàs. Aquest gest facilita l’elecció i destaca que aquest producte és ecològic a cada simple acció de compra, sigui un croissant en un forn o un cafè en una màquina expenedora al metro, així de senzill.

El segell identificatiu és una necessitat, no un caprici administratiu ni tampoc de l’empresa comercialitzadora, ni tampoc una estratègia de màrqueting, encara que ajudi a incrementar la venda, sinó que és important ja que té la funció d’ajudar a triar al consumidor.

Si tens una botiga, identifica al teu aparador els productes amb l’Euro Fulla. Si ets restaurador, identifica els teus plats ecològics del menú amb l’Euro Fulla i si ets consumidor pregunta si els productes que t’ofereixen són ecològics certificats.

Autor: Enric Urrutia, Director

Subscriu-te a la Newsletter i rep cada mes Bio Eco Actual gratis al teu correu

Bio Eco Actual, el teu mensual 100% ecològic
Llegir
Bio Eco Actual Gener 2024