La memorabilitat és la virtut de ser memorable, cèlebre, reconegut, notable, inoblidable. És el desig més gran de totes les marques, ser reconeguda al moment. Tant si compra com si no, que el que la vegi reconegui al seu cervell el logotip i el relacioni amb el que la marca ofereix. Amb l’Euro Fulla, el logotip que identifica els aliments ecològics, es busca la immediata associació d’idees del consumidor en veure-la.

Els productes identificats amb l’Euro Fulla són els que han estat produïts segons els principis i les normes de l’agricultura ecològica, per pagesos conscients dels beneficis que aquesta procura a tots, a la salut humana, animal i del medi ambient.

El disseny d’un logotip és important per aconseguir aquesta memorabilitat que es persegueix. El de l’Euro Fulla és clar, net, una fulla de color verd, que connecta amb l’agricultura ecològica, i la seva silueta formada amb les estrelles que conformen els països de la Unió Europea. Memorable.

Es tracta de comunicar de la manera més directa possible que els productes certificats amb l’Euro Fulla són fruit d’una filosofia de vida, que respecta la natura i els seus cicles. Una producció compromesa amb el present i amb el futur per poder seguir alimentant-nos amb productes lliures de pesticides, sans i nutritius.

Autora: Montse Mulé, Editora.

Subscriu-te a la Newsletter i rep cada mes Bio Eco Actual gratis al teu correu

Bio Eco Actual, el teu mensual 100% ecològic
Llegir
Bio Eco Actual Febrer 2024