Els efectes del canvi climàtic estan posant de manifest que, tot i que el clima és diferent segons el lloc on vivim, el que passa en un lloc del món té repercussions a l’altre extrem del planeta.

clima

Totes les persones, en major o menor grau, patirem les conseqüències de l’impacte que la “vida moderna” està tenint en la composició de l’atmosfera. Per això, el nou projecte que l’Associació Vida Sana està desenvolupant, es diu Comparteixo Clima. I també perquè el projecte consisteix bàsicament que les persones compartim amb les altres les nostres accions del dia a dia que ens ajudaran a ser més resilients contra el canvi climàtic.

El projecte, que està subvencionat per la Fundació Biodiversitat per contribuir a implementar el Pla Nacional d’Adaptació al Canvi Climàtic 2021-2030, se centra a cercar entre les persones de la gran família que és BioCultura, ja siguin visitants o expositors, propostes que ja estan aplicant i que les fan més fortes i flexibles (perquè aquesta és la idea de la resiliència) davant dels nous reptes. Ja sigui a les diferents edicions de la fira o a través del web de l’Associació, totes les persones poden compartir les seves propostes en els diferents àmbits de la vida quotidiana i professional que es recolliran en un manual de bones pràctiques que estarà disponible el 2025.

Autor: Asociación Vida Sana.

Subscriu-te a la Newsletter i rep cada mes Bio Eco Actual gratis al teu correu

Bio Eco Actual, el teu mensual 100% ecològic
Llegir
Bio Eco Actual Febrer 2024