Dietistas Nutricionistas 31/08/2015
Alimentació complementària en lactants vegetarians i vegans. Per Miriam Martinez Blarge.

L’alimentació complementària és el conjunt d’aliments diferents a la llet materna, o la fórmula artificial, amb que es comencen a alimentar els nadons a partir dels sis mesos d’edat.

És important recordar que l’alimentació complementària es diu així perquè complementa a la llet materna (oa la de fórmula), però no la substitueix. Durant tot el primer any de vida la llet és l’aliment principal del nadó, de manera exclusiva els primers sis mesos, i al costat d’altres aliments durant el segon semestre de l’any. En aquest període la llet continua aportant la majoria dels nutrients que necessita el nadó, excepte el ferro, i ho fa en les quantitats més adequades per a ells.

Seguir Llegint