Bio Eco Actual 20/02/2016
Guide 2016 “Your Spanish Organic Food Partners” segueix el seu recorregut durant tot l’any.

Èxit de difusió de la Guide 2016 “Your Spanish Organic Food Partners”. Durant la passada edició de BioFach del 10 al 13 de febrer a Nuremberg, Bio Eco Actual va distribuir més de 13.000 guies estand per estand i punts de premsa autoritzats.

Agraïm la col·laboració i suport de la NürnbergMesse GmbH , Núremberg Firal España, S.L., Sra. Ángeles Parra (Presidenta de l’Asociación Vida Sana) i el Sr. Daniel Valls (President del CCPAE) per poder dur a terme la nostra missió a BioFach i poder complir els nostres objectius.

guide2016 biofachGuide 2016  “Your Spanish Organic Food Partners” segueix el seu recorregut durant el present any 2016 amb nous partners que ens facilitaran la divulgació més enllà de les nostres fronteres en propers esdeveniments: Natural & Organic Products Europe 2016, BioFach China, BioFach America 2016, Sana 2016, entre d’altres.

Pots descarregar la Guia “Your Spanish Organic Food Partners” AQUÍ.