Organic Food Iberia se celebrarà el 6 i 7 de juny de 2019 a IFEMA. El líder internacional organitzador d’esdeveniments Diversified Communications anuncia avui el llançament d’Organic Food Iberia. Aquesta nova fira comercial per a la indústria ecològica cada vegada més important d’Espanya, obrirà al recinte firal d’IFEMA a Madrid el 2019.

Organic Food Iberia 2019: el sector ecológico profesional se citará en MadridAquesta última incorporació al creixent portafoli de productes ecològics de Diversified, Organic Food Iberia es durà a terme del 6 al 7 de juny de 2019. La data de juny permet disposar d’un moment exclusiu dins de l’any allunyat d’altres grans esdeveniments en el calendari internacional.

Sorprenentment, atès que Espanya té l’àrea de producció ecològica més gran d’Europa, aquest serà:

El primer esdeveniment de comerç internacional completament professional que se celebrarà a Espanya en el sector ecològic

El seu llançament ve com una resposta directa als suggeriments de diversos productors espanyols i portuguesos, que demanen una fira comercial internacional dedicada que promogui aquest mercat cada vegada més reeixit. I no estan sols. Els mesos de consulta amb els principals actors i associacions a Espanya, incloses totes les regions més importants, han demostrat que hi ha una demanda i un suport substancials per al nou esdeveniment. Molts han comentat que fa molt de temps que una trobada com aquest estava pendent en el mercat espanyol.

Francisco Javier Maté, sotsdirector general de Qualitat Diferenciada i Agricultura Ecològica, Direcció General d’Indústria Alimentària, MAPAMA, ha comentat sobre la iniciativa: “Disposar d’una Fira professional a Espanya específica sobre els productes agroalimentaris de producció ecològica, també anomenada orgànica o biològica, és una de les accions incloses en l’Estratègia Nacional de Producció Ecològica 2018-2020 elaborada pel Ministeri. Per això ens congratulem que vegi la llum el 2019 està Fira a IFEMA que a més suposa reunir els productors de la península Iberia, amb tota la seva gran diversitat i potencialitat”.

Álvaro Barrera president de l’Associació Valor Ecològic, CAAE (Ecovalia), segueix: “Ha arribat l’hora a Espanya de tenir un punt de trobada entre producció, indústria i comercialització que doni resposta a l’increment del petit, mitjà i gran consum. Això ens ho facilitarà “Organic Food Iberia” a Madrid 2019. Aquesta fira serà una aposta segura per al futur.”

Fernando P. Gómez Molina, director general de Proexport Múrcia-FEPEX continua: “Veiem amb interès la decidida aposta que planteja Diversified d’organitzar una fira a Madrid per promoure els nostres aliments ecològics i atreure compradors i professionals de tot el món. La producció de fruites i hortalisses fresques ecològiques a Espanya es troba en constant evolució, cada any es certifiquen més operadors i s’amplien i diversifiquen les produccions destinades a un consumidor internacional que demana ecològic, sense renunciar a qualitat, sabor i frescor. Detectem una confiança creixent de la distribució alimentària europea feia el productor de fruites i hortalisses ecològiques a Espanya, com sempre l’hem tingut en convencional. Podem dir que Organic Food Iberia arriba en el moment oportú. “

Luis Vera, Relacions Externes de BIOVAL comenta: “Organic Food Iberia és una fira integradora de la tecnologia Bio orientada a la salut en les seves diferents facetes”.

Amândio Sants, President del Consell d’Administració, de PortugalFoods afegeix: “Organic Food Iberia serà un esdeveniment que impulsarà les exportacions i la producció nacional amb certificació ecològica, que aportarà bons resultats no només per al sector primari, sinó també per a la indústria. L’oferta integrada en aquest segment, la participació dels diferents grups d’interès i les empreses nacionals, atraurà massa crítica i visibilitat al sector agroalimentari portuguès a aquesta tendència creixent en el mercat internacional. El fet que aquesta fira sigui “Iberia” s’aproxima als dos països de la Península i augmenta encara més el potencial de resultats d’aquesta fira, sent atractiva per als compradors internacionals, que naturalment reconeixen també que les característiques intrínseques del territori ibèric estan indexades a l’oferta de qualitat en el segment ecològic. Coneixem ja l’excel·lent treball de Diversified en l’organització d’altres fires i tenim per això la certesa que aquest esdeveniment serà un èxit. ”

Carsten Holm, director general de Diversified Communications UK, està encantat amb l’increïble suport que ha rebut el concepte: “Seguint els suggeriments de diverses empreses que coneixem a Espanya, vam començar a parlar amb moltes de les comunitats autònomes, així com amb associacions rellevants. tots han estat increïblement positius sobre la idea. Comptem amb una gran xarxa internacional la qual tenim la intenció d’aprofitar al màxim, i esperem treballar amb totes les parts interessades per crear un esdeveniment de classe mundial per al sector ecològic a Espanya i Portugal.”

Esta feria es únicamente profesional e internacional y su difusión está previsto que comience al final de esta primavera 2018

Diversified Communications és un històric partidari del moviment ecològic amb més de 25 anys d’experiència. Els seus esdeveniments altament reeixits i amb una àmplia trajectòria en el temps inclouen: Natural and Organic Products Europe a Londres, Nordic Organic Food Fair i Natural Products Scandinavia a Suècia, Naturally Good a Austràlia, i, més recentment, The Go! Festival enfocat al consumidor final de productes orgànics (nou en 2018). A més, publica Natural Products News i Natural Products Global.

En les properes setmanes i mesos Bio Eco Actual seguirà informant sobre Organic Food Iberia.

Bio Eco Actual, el teu mensual 100% ecològic
Llegir Bio Eco Actual Maig 2018