Primavera verda. Aquest mes d’abril, ja en plena primavera, celebrem dos esdeveniments firals de Salut i Sostenibilitat, comencem a la ciutat de Màlaga amb Natura Màlaga, els dies 5, 6 i 7 i tot seguit, els dies 12, 13 i 14 a Barcelona, ​​EcoSalud.

EcoSalud Barcelona: del 12 al 14 de abril en Barcelona

EcoSalud Barcelona: 12, 13 i 14 d’abril a Fira de Barcelona- Montjuïc

EcoSalud, Saló de la Salut i els Productes Naturals, en la seva 28ª edició, reuneix professionals de les teràpies naturals, a metges i infermeres, a nutricionistes, a botigues d’alimentació especialitzades, herbolaris, dietètiques, farmàcies, parafarmàcies, botigues gourmet, cooperatives de consumidors i supermercats. Se celebra alternant la seu, un any a Barcelona, ​​un any a Madrid.

La fira està dirigida a productors, fabricants i distribuïdors, però també als prescriptors de producte i al públic en general, a totes aquelles persones interessades en portar una vida saludable, que aquí coneixeran les novetats en complements alimentaris, dietètica, cosmètica natural, alimentació ecològica, teràpies naturals, etc.

La cita és al Palau Firal nº1 de Fira de Barcelona al Recinte Montjuïc els dies divendres 12 i dissabte 13 de 10 a 20 hores i el diumenge 14 de 10 a 19 hores, i s’esperen més de 20.000 visitants, un 80% professionals del sector.

Acord entre EcoSalud i Natexpo

La fira està organitzada per Interalia, empresa que des de 1977 es dedica exclusivament a l’organització de fires professionals i congressos, i, en aquesta edició presenta la novetat de l’acord de col·laboració amb Natexpo, el Saló Internacional de Productes Ecològics líder del mercat francès, que es celebra un any a París i un any a Lió, organitzat per SPAS Organisation, i que en aquesta edició de EcoSalud comptarà amb un important espai, Espai Natexpo, on es celebraran activitats per donar a conèixer les oportunitats de negoci tant per a proveïdors francesos com distribuïdors i botigues espanyoles. Ramon Llunell, director de EcoSalud comenta al respecte: “Voldria posar en valor que una fira del prestigi de Natexpo hagi considerat que EcoSalud és el soci ideal per la seva entrada al mercat espanyol” Amb aquest acord, Eco Salud es consolida com a fira referent dels productes naturals i s’internacionalitza, mentre que Natexpo entra al mercat espanyol per la porta que més li convé, la d’un saló reconegut i prestigiós.

Eco Salud es consolida com a fira referent dels productes naturals i s’internacionalitza

Les associacions empresarials i professionals del sector estan presents al Saló: AFEPADI (Associació de les Empreses de Dietètics i Complements Alimentaris), Gremi d’Herbolaris, Apicultors i Alimentació Dietètica i Biològica de Catalunya, COIB (Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona), CCPAE (Consell Català de la Producció Agrària Ecològica), Associació Celíacs de Catalunya i ADILAC (Associació de Intolerants a la Lactosa d’Espanya).

EcoSalud 2019 Barcelona: del 12 al 14 de abril en Barcelona

Premi EcoSalud d’Innovació en l’Herbolari

L’esdeveniment ha programat múltiples activitats com són conferències i tallers específics per a herbolaris, dietètiques i botigues d’alimentació ecològica, debats sobre la importància de la innovació i el futur del sector, així com la selecció i lliurament del Premi EcoSalud d’Innovació en l’Herbolari, que reconeixerà la iniciativa més innovadora en el punt de venda i que es lliurarà a l’espai denominat Zona Tiendas, una zona exclusiva per als punts de venda especialitzats en productes naturals. Ramon Llunell, ens explica la motivació de la creació del premi, “Actualment aquestes botigues afronten reptes importants per adaptar-se als canvis de sector i creiem que la innovació jugarà un paper fonamental perquè aquesta adaptació sigui un èxit. El Premi d’Innovació vol ser un reconeixement als punts de venda que han fet una aposta per desenvolupar el seu negoci.”

Per a més informació visiti www.expoecosalud.es

Autora: Montse Mulé, redactora

Bio Eco Actual, el teu mensual 100% ecològic
Llegir Bio Eco Actual Abril 2019