Una vegada més el sector de la cosmètica econatural tindrà un paper destacat a BioCultura Barcelona amb la presència de 51 expositors de cosmètica certificada. El sector mostra un creixement del 7-8% anual.

Protege tu piel con cosmética econatural. ¡Aprende cómo hacerlo en BioCultura!

BioCultura és una oportunitat per a poder conèixer de primera mà una mostra important de la cosmètica certificada que hi ha al nostre país. Durant els quatre dies que dura la fira els professionals i consumidors que la visitin trobaran una variada oferta tant d’empreses expositores com d’activitats. Podran conèixer les últimes novetats del sector, ja sigui visitant els estands o assistint a les conferències en sales o les 35 demostracions que s’ofereixen en el showroom Ecoestètica, espai destinat a això amb horari continu al llarg de la fira.

Moltes de les activitats d’enguany se centren en la nostra pell i com aconseguir mantenir-la sana i cuidada

Destaquem aquelles que ens parlen de com tractar problemes de la pell com la pell atòpica oferta per Lilà Cosmètica i la dermatitis rosàcia i psoriasi oferta per l’empresa Pielsana. A més Amapola Biocosmetics i Ringana ens oferiran solucions per a protegir-nos la pell a l’estiu i Pielsana explicarà què és un melanoma i la seva relació amb el sol. Podrem assistir a diferents rituals de cura de la nostra pell ja sigui madura, jove, grassa o mixta. Sense oblidar-nos de la cosmètica decorativa o com maquillar-nos gràcies a Aina de Mô, Zuii Organic i Boho Green Make up.

Un altre aspecte a destacar és l’auge d’alternatives per a aquelles persones que volen reduir al màxim l’ús de plàstics i residus amb productes d’higiene sòlids com a sabons, xampús i desodorants. El sector de la cosmètica se suma al moviment zero waste davant la urgència de reduir al màxim l’ús de plàstic amb alternatives com les ofertes per Sabons Beltran o Banbu.

L’interès per la cosmètica econatural creix any rere any

Les xifres mostren un creixement de 7-8% anual en els últims anys. No obstant això sembla que només un 35% dels europeus saben que diferència a aquest tipus de cosmètica de la convencional. Per això, per a ajudar-los en la seva presa de decisions, és imprescindible optar per la cosmètica certificada. A BioCultura s’admeten productes cosmètics certificats sota 20 normes diferents. Totes elles garanteixen que la seva composició és natural i lliure de productes químics perjudicials per a la salut o el medi ambient. A la fira s’ofereix la possibilitat de conèixer a fons algunes de les principals amb xerrades sobre la norma BioVidaSana i Cosmos-Ecocert ofertes en el showroom Ecoestètica.

  • Per a consultar el programa complet d’activitats del showroom Ecoestética fes click aquí.

Per a més informació sobre BioCultura visiti www.biocultura.org

Bio Eco Actual, el teu mensual 100% ecològic
Llegir Bio Eco Actual Maig 2019

Deixa un comentari

Please enter your comment!
Please enter your name here