L’empresa castellonenca Sabons Beltrán acaba l’any presentant una sèrie de millores i novetats que marcaran una nova etapa pels productes de la seva línia ecològica Biobel. La companyia, amb gairebé 100 anys d’història, ha desenvolupat canvis integrals que afecten tant la imatge, les formulacions, així com els seus envasos. Totes les novetats es presentaran el proper 7 de novembre a Biocultura Madrid, i començaran a estar disponibles a les botigues a finals d’any.

Biobel: limpieza ecológica, eficaz y saludable mejorada

Després de 10 anys al mercat, Biobel s’actualitza i recicla millorant la seva imatge de marca amb un nou logo més senzill i elegant, i nou disseny d’etiquetes més professional, amb una imatge més atractiva i amb missatges més visuals. Així mateix, l’empresa aposta també per nous formats i packaging més sostenibles com la introducció del bag in box en substitució de les garrafes de 25L. Amb això, l’empresa ha aconseguit una reducció d’un 90% la quantitat de plàstic, alhora que facilita a les botigues la implantació d’un model de consum més sostenible, com és la venda a granel omplint envasos dels clients.

Nova imatge, fórmules millorades, major reciclabilitat i nous envasos són els tres pilars sobre els quals giren les millores i novetats de la línia Biobel

Pel que fa a la composició, s’han aplicat importants millores en les fórmules d’alguns dels seus productes oferint major eficàcia i sostenibilitat. Entre elles, l’empresa ha aconseguit novament una fita important respecte a l’alcohol vegetal, desnaturalitzat de manera natural, el que permet afirmar que tots els productes de la línia que abans ho feien servir estan ara formulats exclusivament amb ingredients 100% d’origen natural.

Pel que fa als envasos, els seus esforços van encaminats a millorar la reciclabilitat i reutilització dels mateixos. Per això, han reduït el gramatge de plàstic de les seves ampolles, han canviat el material de les seves etiquetes, així com el de l’adhesiu que ara és hidrosoluble, i fins i tot el color de el tap. Petits detalls que faran que els envasos Biobel que siguin dipositats en el contenidor groc puguin generar plàstic reciclat de qualitat, tan important (i escàs) per poder reconvertir després en nous envasos.

Nueva imagen, fórmulas mejoradas, mayor reciclabilidad y nuevos envases son los tres pilares sobre los que giran las mejoras y novedades de la línea Biobel

Tradició i innovació són dos valors molt importants per Sabons Beltrán. La saboneria tradicional i artesanal és la peça clau dels seus productes i formulacions, però la millora contínua i la ecoinnovació també formen part del seu ADN empresarial i és per això que els seus departaments de R + D i màrqueting no deixen d’investigar i aplicar millores en seus productes com les que ara mateix l’empresa presentarà en primícia a la fira més important de país.

Més informació a www.jabonesbeltran.com

Subscriu-te a la Newsletter i rep cada mes Bio Eco Actual gratis al teu correu

Bio Eco Actualel teu mensual 100% ecològic
Llegir Bio Eco Actual Novembre 2019

Deixa un comentari

Please enter your comment!
Please enter your name here