BIOFACH i VIVANESS se celebraran del 26 al 29 de juliol de 2022. Aquesta nova data d’estiu per a la trobada de la comunitat internacional de l’alimentació ecològica i la cura personal natural i ecològic s’ha fixat per a satisfer les múltiples peticions dels expositors registrats i permetre a tots els participants planificar amb confiança. La decisió d’ajornar l’esdeveniment s’ha pres de manera puntual en estreta consulta amb els expositors.

BIOFACH and BIOFACH World: 360º perspective on the organic sector – around the globe and all year round

Ajornades per la incertesa de la pandèmia

Des de setembre de 2021 tornen a celebrar-se exposicions i congressos en el recinte firal de Nuremberg amb una sòlida estratègia d’higiene, i els expositors i visitants han respost de forma molt positiva i amb sentit de la responsabilitat. Al mateix temps, la NürnbergMesse para esment a les necessitats individuals dels seus clients i sectors participants. Això ha portat a prendre decisions diferents per als diferents esdeveniments.

L’evolució actual de la pandèmia de Covid-19 està provocant incertesa en molts expositors de BIOFACH i VIVANESS, per exemple. Danila Brunner, Directora Executiva de BIOFACH i VIVANESS, NürnbergMesse, comenta: “Amb l’ajornament fins a l’estiu de la Fira Líder Mundial de l’Alimentació Ecològica i de la Fira Internacional de la Cura Personal Natural i Ecològic, satisfem els desitjos d’un gran nombre dels nostres expositors i els permetem planificar amb confiança. Estem molt agraïts per les nombroses converses constructives mantingudes amb els representants del sector, que han suposat un important estímul per a aquesta decisió, i per l’impressionant compromís que han mostrat amb BIOFACH i VIVANESS. Juntament amb els expositors, estem desitjant tornar a veure a la comunitat internacional d’aliments ecològics i productes de cura personal naturals i ecològics a Nuremberg per a la nostra edició d’estiu de BIOFACH i VIVANESS en 2022, del 26 al 29 de juliol”.

La decisió d’ajornar l’esdeveniment s’ha pres de manera puntual en estreta consulta amb els expositors

BIOFACH i VIVANESS 2022: A l’estiu i amb molts aspectes destacats, tant presencials com digitals

Entre el 26 i el 29 de juliol de 2022, el binomi firal reflectirà tota la cadena de valor en el recinte firal i tornarà a oferir una varietat inigualable amb un enfocament rigorosament ecològic. S’ha consolidat com el lloc anual per a la comunitat B2B d’alimentació ecològica i de cura personal natural i bio. Totes dues fires se celebraran en 2022 com a esdeveniments presencials amb complements digitals. En l’esdeveniment presencial, els expositors, els visitants i els representants dels mitjans de comunicació experimentaran l’àmplia gamma de productes i serveis, a més dels nous productes i tendències; podran establir contactes entre ells i submergir-se en el Congrés in situ. El sector també pot beneficiar-se en línia de la presentació digital dels productes i serveis dels expositors, a més de fer ús de les eines de comunicació i programació per a establir contactes més enllà de l’esdeveniment presencial i experimentar també parts del Congrés en format digital.

BIOFACH i VIVANESS tindran lloc amb subjecció a les mesures oficials d’higiene i protecció que s’apliquin en el moment de l’esdeveniment

BIOFACH i VIVANESS tornaran a oferir l’any 2022 una combinació d’aspectes destacats i nous. Per exemple, el Congrés BIOFACH il·lustrarà la qüestió sociopolítica de com els productes ecològics poden fer que la producció d’aliments sigui més resistent i respectuosa amb el clima, com a part del tema ‘Ecologia.Clima.Resiliència‘ desenvolupat en col·laboració amb IFOAM i BÖLW. Els agricultors fan una contribució essencial en aquest sentit, i el nou Fòrum d’Agricultura estarà dedicat al sector com a part del Congrés BIOFACH. A més de l’exhaustiva visió general del sector, tots els participants poden esperar tendències, nous desenvolupaments, descobriments, premis i una inspiradora gamma de productes en BIOFACH i VIVANESS. També és nova la gamma de productes i serveis “Unpackaged”, que se centra en la creixent importància del tema dels envasos.

BIOFACH i VIVANESS 2022 in situ: un espai segur!

L’estratègia d’higiene aplicada en BIOFACH i VIVANESS es basa en el Reglament de Mesures de Protecció contra la Infecció actualment vigent i en l’estratègia general d’higiene per a fires i exposicions que s’aplica a Baviera. S’ha implementat i acceptat amb èxit en tots els esdeveniments que tenen lloc en el recinte de la NürnbergMesse des de setembre de 2021 i ha demostrat el seu valor. BIOFACH i VIVANESS tindran lloc amb subjecció a les mesures oficials d’higiene i protecció que s’apliquin en el moment de l’esdeveniment. Les estratègies de l’organització, que adapten a curt termini en funció de l’estat de la pandèmia i dels requisits legals, permeten crear un marc en el qual els participants puguin establir contactes i fer negocis en un ambient positiu.

Reservi la data: BIOFACH i VIVANESS se celebraran del 26 al 29 de juliol de 2022.

  • Les últimes versions de tota la informació detallada i la normativa vigent, tant per als expositors com per als visitants, poden consultar-se en qualsevol moment a: www.biofach.de/protective-measures

Subscriu-te a la Newsletter i rep cada mes Bio Eco Actual gratis al teu correu

Bio Eco Actual, el teu mensual 100% ecològic
Llegir
Bio Eco Actual Gener 2022