La fira centrada en la sostenibilitat ambiental, social i econòmica del planeta prepara una nova edició amb importants canvis per continuar consolidant-se a la ciutat. Del 17 al 23 d’octubre de 2022, tindrà lloc a Manresa una nova edició de la fira Ecoviure, un esdeveniment que gira entorn del medi ambient i la sostenibilitat des de diferents sectors. Les inscripcions per als expositors estan disponibles a través de la web www.firamanresa.cat/ecoviure.

Ecoviure 2022

Del 17 al 21 d’octubre, tindran lloc unes jornades tècniques professionals que giraran entorn a quatre eixos: Aigua, Energia, Agricultura ecològica i Residus. Aquestes es duran a terme al Palau Firal de Manresa. Durant les próximes setmanes s’aniran revelant més detalls sobre aquestes jornades.

Un dels canvis més destacats en l’edició d’enguany, és el canvi d’ubicació de la fira. Durant les darreres edicions la fira s’havia dut a terme al Palau Firal, on les seves grans infraestructures havien acollit a centenars de visitants. No obstant això, des de la comissió organitzadora s’ha optat per apostar pel centre de Manresa – Passeig Pere III i Plaça Sant Domènec – com a nou emplaçament per aquesta, per tal de fer-la més pròxima a la ciutadania, guanyar així visibilitat i poder acostar els problemes ambientals a la població en general. Aquesta tindrà lloc els dies 22 i 23 d’octubre, i omplirà el centre de Manresa d’expositors, activitats infantils, familiars, menús especialitzats…

Ecoviure oferirà també diferents activitats per a tots els públics relacionades amb el sector del medi ambient, des d’exposicions fins a xerrades, passant per la projecció de pel·lícules.

Ecoviure Manresa

Ecoviure, la fira de la sostenibilitat de referència

Des de 1997, Ecoviure és una fira multisectorial que gira entorn la sostenibilitat ambiental, social i econòmica del planeta, que té com a objectiu ser el punt de trobada entre persones i professionals que, des de diferents àmbits, tenen consciència pel món que en el que vivim i es preocupen per conservar-lo i millorar-lo.

Ecoviure està organitzada per l’Ajuntament de Manresa i la Fundació Turisme i Fires de Manresa amb col·laboració de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, la Cambra de Comerç de Manresa, el Consorci del Bages per a la Gestió de Residus, Aigües de Manresa i l’Escola Agrària de Manresa.

Per a més informació visiteu www.firamanresa.cat/ecoviure

Subscriu-te a la Newsletter i rep cada mes Bio Eco Actual gratis al teu correu

Bio Eco Actual, el teu mensual 100% ecològic
Llegir
Bio Eco Actual Juliol 2022