Neix un nou certamen amb l’objectiu d’impulsar i potenciar al sector agroalimentari ecològic, així com donar visibilitat i dinamitzar les innovacions tècniques en tots els sectors ecològics. Mediterrani, Origen, Terra, Proximitat, Tecnologia i Innovació són conceptes que defineixen el nou certamen Terra Eco, Fira Mediterrània de l’Agricultura i Producció Ecològica, en el qual treballen la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica de la Generalitat Valenciana al costat de Fira València, i que veurà la llum al març de 2023.

Terra Eco

Terra Eco: 22 i 23 de març de 2023

Terra Eco neix amb l’objectiu d’impulsar i fer costat al sector agroalimentari ecològic de proximitat, així com donar visibilitat a les últimes innovacions tecnològiques en la producció ecològica, en el qual participin empreses certificades en producció ecològica, operadors, comercialitzadors, majoristes i signatures de biotecnologia agrària.

En la seva exposició comercial, el nou certamen reunirà empreses certificades en productes ecològics, comercialitzadors i majoristes de productes ecològics i empreses de biotecnologia agrària. De moment, Cellers Énguera, Ecoaromuz, Bocopa, Arat Natura, Granovita, Vendrell Gurmet, Hortiproyect, Saifresc, Herbes del Molí i Bras del Port aposten per Terra Eco i mostraran els seus productes o serveis en la seva primera edició.

Neix amb l’objectiu de donar visibilitat les innovacions tècniques i impulsar el sector agroalimentari ecològic

Programa dirigit a la indústria ecològica

També, i com a element diferenciador, Terra Eco contempla l’organització d’un ampli programa de jornades i activitats dirigides a la indústria ecològica que aportaran un important valor afegit a tots els visitants. Entre aquestes activitats es troben les visites a l’origen de la producció, al camp o als cellers, així com a empreses innovadores on conèixer de primera mà el que es cou en el sector.

Un comitè format per empreses privades del sector, institucions agràries, cooperatives agroalimentàries i la Universitat Politècnica de València, així com el CAECV, Comitè d’Agricultura Ecològica de la Comunitat Valenciana, treballa perquè Terra Eco es converteixi en un futur en una cita de referència per al sector, no sols a nivell nacional, sinó també internacional. Terra Eco celebrarà la seva primera edició els dies 22 i 23 de març de 2023.

Subscriu-te a la Newsletter i rep cada mes Bio Eco Actual gratis al teu correu

Bio Eco Actual, el teu mensual 100% ecològic
Llegir
Bio Eco Actual Novembre 2022