Aquest 2023 la fira referent de productes ecològics i consum responsable, BioCultura obre les portes a OrganicFit, una nova secció centrada en el fitness amb l’objectiu de fomentar els hàbits saludables relacionats amb l’exercici físic i la cultura ecològica. La primera edició se celebrarà sota el paraigua de BioCultura Barcelona els dies 4, 5, 6 i 7 de maig al Palau Sant Jordi.

OrganicFit

Què és OrganicFit?

OrganicFit tracta de fomentar els hàbits saludables relacionats amb l’exercici físic i la cultura ecològica a tots aquells que vulguin fer la seva vida millor i als quals encara no saben que ho necessiten. Concep el benestar d’un mateix amb el moviment pel cercle d’una vida eco-saludable que comença per l’exercici físic, passa per l’alimentació i la nutrició i acaba en la cura de la ment i, sobretot, del descans.

L’exercici no seria el mateix sense una vida eco-saludable, i aquest és el pilar fonamental per a créixer com a persona i com a societat que proposa OrganicFit. “Créixer com a persona suposa un respecte cap a nosaltres i cap al medi extern: persones, animals, naturalesa… tot el que ens envolta. I això no es pot aconseguir sense l’ecologia perquè, nosaltres també, som Naturalesa”, afirmen.

El fitness cap a la salut amb l’ecologia com a eina

La primera edició de l’activitat activitat es realitzarà en el context de BioCultura Barcelona, del 4 al 7 de maig, en un dels laterals de la pista principal del Palau Sant Jordi amb una superfície d’uns 700m2 i jardí exterior. L’entrada s’inclou amb l’entrada a la fira.

La primera edició d’OrganicFit se celebrarà a BioCultura Barcelona (dies 4, 5, 6 i 7 de maig al Palau Sant Jordi)

OrganicFit planteja un lloc de networking actiu que uneix tots els sectors del benestar i els interrelaciona per a fer un recorregut de coneixement i assessorament per a millorar els hàbits d’aquelles persones que vulguin sentir-se millor. Proposa unir l’alimentació eco-saludable amb exercici físic i salut mental i emocional perquè funcionin a l’uníson. Per aquesta mateixa raó, la secció abasta els sectors de l’alimentació eco-saludable, la suplementació, l’esport, l’equipament esportiu ecològic/sostenible (estoretes, blocs, màquines de mesurament…), el material ortopèdic destinat a la fisioteràpia (cadires ergonòmiques, lliteres…), la cosmètica, les teràpies naturals, la formació i l’ecoturisme esportiu.

Dinàmiques, xerrades i tallers

Amb el coneixement com a base, comptarà amb la direcció de Susanna Diracano, el suport i l’experiència de BioCultura i la col·laboració estratègica de Biocop. Al llarg de la fira, OrganicFit oferirà una agenda dinàmica amb xerrades relacionades amb nutrició, benestar físic, salut mental, tallers de cuina saludable, descans, meditació i teràpies que estaran impartits per ponents de referència de cada sector.

El programa presentarà dinàmiques enfocades a disciplines i modalitats com la força, paleotraining, cardio, pilates, pilates walk, ioga, animalflow, crossfit, meditació, correcció postural, cardio funcional o spinning; a més d’oferir tallers, workshops i activitats com xerrades educatives Fit, el Mètode Wim Hof, un Showcooking Fit i tastos de productes, sortejos i premis, gimcanes i jocs. Entre els ponents ja confirmats, es troben personalitats com Endika Montiel, Xevi Verdaguer, Laura Pugah, Lucía Redondo, Adam Martin, Dr. Ivan Ibáñez, Dr. Alberto Martínez, Rubens Garcia, Uri Imperial, LaGloriaVegana, Fabian Ferrari, Yolanda Muñoz, Dra. Núria Roure, Marta Millà, Icebath BCN, Proyecto Greenisexy, Ana Vallejo, Biocop, Fitplanet y Despacho de arquitectura AIA, entre altres.

Subscriu-te a la Newsletter i rep cada mes Bio Eco Actual gratis al teu correu

Bio Eco Actual, el teu mensual 100% ecològic
Llegir
Bio Eco Actual Març 2023