La primera edició de Terra Eco, Fira Mediterrània de l’Agricultura i la Producció Ecològica, ha superat totes les expectatives. Mancant les últimes dades, més de 1.800 professionals del sector agroecològic han visitat l’exposició comercial, que ha comptat amb un total 67 marques expositores.

Terra Eco

Sensacions positives

Des de l’organització del certamen afirmen que les sensacions generals, tant per part dels visitants com de les marques expositores, han estat molt positives. “Amb aquests resultats, hem plantat una llavor que ens anima a continuar treballant pel futur d’aquest nou certamen i continuar donant visibilitat a un sector que és tot un referent a la Comunitat Valenciana”.

En aquest sentit, les marques presents en aquesta primera edició han ressaltat la importància de celebrar una fira com Terra Eco en la Comunitat Valenciana, una terra amb una gran tradició agrícola, però amb la mirada posada en el futur. Pel que han afirmat que Terra Eco és una excepcional plataforma on donar a conèixer a les noves generacions d’agricultors, les últimes innovacions per al sector agroecològic.

Més de 1.800 professionals del sector agroecològic han visitat l’exposició comercial, que ha comptat amb un total 67 marques expositores

D’altra banda, Terra Eco ha estat una oportunitat per a intercanviar coneixement i experiències gràcies a l’ampli programa de conferències que han cobert tots els àmbits del sector. Taules de debat, tastos de vins, cerveses i olis, presentacions, conferències, així com la celebració del primer Hackathon Agrotech de Terra Eco, on s’ha premiat al millor talent per les solucions tecnològiques aportades al sector, i que també ha servit per a acostar als estudiants al món agroecològic, la millor manera d’acostar talent a l’empresa, una manera àgil de traslladar solucions als reptes d’una manera ràpida i eficaç.

Un projecte de futur que mira a la internacionalitat

En aquesta edició, en col·laboració amb l’IVACE Internacional, un grup de compradors estrangers procedents de Dinamarca, el Regne Unit, França i Alemanya han visitat Terra Eco i ha conegut de primera mà el potencial del sector agroecològic de la Comunitat Valenciana.

Per a la següent edició, “continuarem treballant en aquesta línia per a aconseguir un dels nostres principals objectius, donar visibilitat a un sector en auge en la nostra Comunitat i que no deixa de créixer any rere any”.

Subscriu-te a la Newsletter i rep cada mes Bio Eco Actual gratis al teu correu

Bio Eco Actual, el teu mensual 100% ecològic
Llegir
Bio Eco Actual Març 2023