Biogran i Midsona Iberia, empreses líders del sector alimentari ecològic, arriben a un acord de distribució mútua. Convertint-se en partners estratègics, a partir d’ara Biogran distribuirà els productes de la marca Vegetalia en botigues especialitzades en la zona Centre i Andalusia i Midsona Iberia distribuirà els productes d’algunes de les marques de Biogran a Catalunya.

Biogran i Midsona Iberia

Biogran, empresa espanyola B Corp, compta amb més de 40 anys d’experiència en la fabricació i distribució d’aliments i complements alimentaris ecològics de qualitat. En l’actualitat formen part d’Ecotone, companyia europea líder en alimentació ecològica. Entre les seves marques es troben Cupper, Whole Earth, Destination i Danival. Seran aquestes les que distribueixi Midsona Iberia que és una empresa pionera que ofereix des de 1986 alternatives vegetarianes i veganes als consumidors i forma part del grup suec Midsona, líder en alimentació ecològica als països escandinaus.

Totes dues empreses tenen com a compromís el proporcionar als seus consumidors una alimentació saludable i sostenible. Per això, a més de comptar amb importants marques del sector i força de vendes pròpia, usen distribuïdors per a aconseguir capil·laritat i arribar al major nombre de punts de venda possible.

Amb aquest acord estratègic, totes dues empreses aconseguiran reforçar la seva presència en herbolaris, millorant la presència de les seves marques i donant una resposta més àgil a la demanda de botigues especialitzades.

Subscriu-te a la Newsletter i rep cada mes Bio Eco Actual gratis al teu correu

Bio Eco Actual, el teu mensual 100% ecològic
Llegir
Bio Eco Actual Setembre 2023