La signatura d’eco-botigues, Herbolario Navarro, després de dos anys com a observador, finalment decideix incorporar-se oficialment a IFOAM Organics Europe, l’organització europea d’aliments i agricultura ecològica que impulsa des d’Europa aquest mercat a l’alça en els últims anys.

Herbolario Navarro IFOAM Organics

“Estem convençuts que aquesta aliança serà molt beneficiosa per a tots. A més, reforça el nostre compromís per impulsar l’alimentació saludable per a les persones i sostenible per al medi ambient”, apunta Pepe Navarro, director general d’Herbolario Navarro.

“A IFOAM Organics Europe estem molt contents de donar la benvinguda a Herbolario Navarro al nostre cercle de membres europeus. Tenir actors tan importants del mercat ecològic com Herbolario Navarro secundant i contribuint a la visió europea general del sector orgànic farà que la nostra veu comuna ecològica sigui encara més forta”, explica Eduardo Cuoco, director de IFOAM Organics Europe.

 Herbolario Navarro es converteix en l’única representant minorista d’alimentació ecològica especialitzada d’Espanya actual d’IFOAM

La companyia es converteix així en l’única representant minorista d’alimentació ecològica especialitzada d’Espanya actual d’IFOAM. IFOAM Organics Europe és l’organització coordinadora europea d’aliments i agricultura ecològica. Amb gairebé 200 membres en 34 països europeus, el seu treball abasta tota la cadena d’aliments ecològics i més enllà: des d’organitzacions d’agricultors i processadors, minoristes, certificadors, consultors, comerciants i investigadors fins a organismes ambientals i de defensa del consumidor.

Actualment, existeix una crisi climàtica i de valors i IFOAM és un lobby d’empresaris, agricultors i comerciants amb la vocació de contribuir al benestar del medi ambient i fer que les empreses i els països, i ciutats, siguin més sostenibles. La seva seu està situada a Brussel·les la qual cosa és molt positiu estratègicament per a tractar d’exercir pressió en les autoritats en favor de la sostenibilitat i tenir vaig en el Parlament Europeu.

“En adherir-nos a IFOAM i ser presents en la comissió de treball, de la qual formen part les cadenes més rellevants a nivell nacional, contribuïm a lluitar per una societat més ecològica i sostenible”, assenyala Navarro.

Subscriu-te a la Newsletter i rep cada mes Bio Eco Actual gratis al teu correu

Bio Eco Actual, el teu mensual 100% ecològic
Llegir
Bio Eco Actual Setembre 2023