Delicat Aliment S.L. anuncia l’adquisició i distribució en exclusiva dels productes de la marca Biográ i la gamma de producte sec de la marca Sorribas.

Delicat Aliment S.L.

A partir d’octubre de 2023, Biográ i la línia de productes secs de la marca Sorribas passen a formar part de la cartera de Delicat Aliment S.L., empresa reconeguda per la seva experiència en productes de forn, snacks gurmet i aperitius.

Amb aquesta adquisició, Delicat Aliment S.L. assumeix la responsabilitat de mantenir i expandir la presència de Biográ en el mercat, permetent que la marca “arribi a un públic encara més ampli, brindant opcions més accessibles i delicioses per a aquells que busquen una alimentació conscient”.

Més informació a www.delicataliment.com

Subscriu-te a la Newsletter i rep cada mes Bio Eco Actual gratis al teu correu

Bio Eco Actual, el teu mensual 100% ecològic
Llegir
Bio Eco Actual Novembre 2023