Escandinàvia té la major quantitat de consumidors pro-ecològics al món i Dinamarca té la quota de mercat bio més alta del món. Les vendes d’aliments ecològics a Dinamarca van créixer un 31% el 2017 amb una quota del mercat del 13,3% en les vendes totals d’aliments i begudes.

Dinamarca està aplanant el camí per al creixement ecològic motivant als consumidors, i està funcionant: la venda d’aliments bio ha arribat a un punt d’inflexió extraordinari, i avui més de la meitat dels danesos compra aliments ecològics cada setmana.

Amb més de 200 companyies membres, Organic Denmark representa essencialment a tota la indústria d’aliments orgànics a Dinamarca. Pots conèixer a la gent darrere d’aquest èxit i descobrir una àmplia gamma de productes orgànics innovadors al pavelló d’Organic Denmark a Nordic Organic Food Fair.

La fira professional de l’alimentació ecològica certificada líder de la regió nòrdica torna a MalmöMässan, Suècia, del 14 al 15 de novembre de 2018.

  • Adquireix el teu tiquet gratuït avui

Nordic Organic Food Fair Natural Products Scandinavia

Per a més informació visiti www.nordicorganicexpo.com

Bio Eco Actual, el teu mensual 100% ecològic
Llegir Bio Eco Actual Setembre 2018