3 vidas

Aquest estiu ha tingut lloc el rodatge de “Les tres vides de Pedro Burruezo”, un documental que explica la història del músic i artista Pedro Burruezo basant-se en les tres àrees principals en què es divideix la seva vida: la part musical, la part eco- activista i la part mística i cultural.

Partint de la música, que és l’eix central, al documental es parla d’ecologia i de misticisme. Hi ha una idea principal: vivim una època de caos total, crisi econòmica, política, moral i social. Hem d’anar cap a un canvi de consciència, atès que la situació actual ens porta al desastre.
La idea va partir d’una llarga entrevista que Pedro li va concedir al creador i editor de nosolocine.net, José López Pérez, que ja tenia aquest títol.

LES PARTS DE LA HISTÒRIA

Hi ha quatre parts clarament diferenciades: música, ecologia, misticisme i la gravació, amb making off inclòs, del tema central del documental, en els estudis Koryland de Barcelona, amb la Bohèmia Camerata al complet, la nova reunió dels membres originals de “Claustrofobia”, (María José Peña i Antoni Baltar) i altres estrelles convidades (Jorge Ragnampaisser, Ramonet, Jack Tarradellas, David Mejías, Gabriel Parra, Paula M. Veiga, Pep Pérez) i un ampli cor a la part central. Aquesta cançó, que es titula “Les tres vides de Burruezo” formarà part del nou disc del Pedro, “Misticísssimus Coraliummm” i en breu el publicarà la companyia barcelonina K-Industria.

concierto 3 vidas

Aquestes parts en què es divideix el documental s’acompanyen de diverses actuacions de “Burruezo i la Bohemia Camerata”, rodades expressament per a la pel·lícula, i de material d’arxiu sobre l’època de “Claustrofobia”. Diferents entrevistes amplien el missatge, incloent a Pedro com a punt de partida i entre les que trobem a personatges com Jordi Turtós, Oti Rodríguez Marchante, Alberto Guijarro, Ángeles Parra, Maia Kanaan, Jovic Sagristà, Mohammad Yusuf Mayans, José Ramón Roy ” Mon “, Enric Pedascoll, Wafir S.Gibril , Monti Galdón, Jordi Ragnampaiser, Laura Mir, Antoni Baltar, María José Peña, Enric Urrutia, Brigitte Vasallo, Marta Millà, Borja Rosal, María José López “Morocha”, Luis Troquel, Mònica Fuentes, Albert Serra, Dídac Lagarriga i Lola Navarro. Al final del documental, al costat dels títols de crèdit, un moment d’humor i ficció amb la participació de Joan Frank Charansonnet interpretant a Salvador Dalí i que ens parla de la seva relació amb en Pedro.

El rodatge ha tingut lloc a Barcelona, Sant Feliu de Guíxols i l’Hospitalet de Llobregat. Els concerts s’han gravat en diferents punts de la Ciutat Comtal: a l’Auditori, al Mnac i a la Sala Apolo. El cartell ha estat obra del realitzador cinematogràfic Santiago Lapeira, qui també ha participat activament en el documental com a productor executiu. El rodatge es troba en fase de postproducció i s’estrenarà, probablement, abans de primavera.

Veure tràiler mas info

FITXA TÈCNICA

Direcció, Guió i Producció: José López Pérez
Una producció de: Verne Films
Director de Fotografia: Manuel Mira
Productors Executius: José López Pérez i Santi Lapeira
Muntatge: Manuel Mira i José López Pérez
Música: Pedro Burruezo
Lletra i Música del tema central, “Les tres vides de Burruezo”: Jovic Sagristà
Ajudant de Direcció: Manuel Mira
Càmeres: Manuel Mira , Santi Lapeira , Georgie Uris i Anaís Llácer

Deixa un comentari

Please enter your comment!
Please enter your name here