comunidades

Mama Terra 21/07/2014
Èxit de participació en la primera edició del premi Horts Escolars Ecològics.

El passat 15 de juliol va finalitzar el termini per presentar projectes a la primera edició del premi Horts Escolars Ecològics organitzat per la Associació Vida Sana i la Fundació Triodos.

A aquesta primera edició s’han presentat un total de 157 centres de tot el territori espanyol. Alguns d’ells han presentat candidatura a més d’una categoria donant com a resultat per categories: educació infantil 66 projectes, educació primària 86 projectes i educació secundària 45 projectes.

Per Comunitats Autònomes s’han presentat centres de totes elles excepte de Ceuta i Melilla. Destaquen al capdavant Andalusia i la Comunitat Valenciana amb 18 centres, Madrid amb 17 i Catalunya amb 16. A la cua trobem Extremadura i Cantàbria amb només un centre.

A l’octubre el jurat es reunirà per decidir quins són els centres guanyadors d’aquesta edició. En una primera etapa, es procedirà a una selecció en funció dels barems de puntuació establerts en les bases, de la qual sortiran els projectes finalistes. Aquests finalistes seran valorats pels membres del Jurat per atorgar els premis segons categories.

Després d’una primera revisió he pogut comprovar l’alta qualitat dels projectes presentats i crec que serà una decisió difícil” afirma Montse Escutia, Secretària de l’Associació Vida Sana.

Deixa un comentari

Please enter your comment!
Please enter your name here