Radio Nacional de España 10/11/2014
Futuro Abierto 09/11/2014: El futur dels productes bio, amb Ángeles Parra, Enric Urrutia, Joan Picazos i Liliane Spendeler.

Espanya és el primer país europeu i cinquè del món en elaboració de productes bio. És un sector que creix any rere any davant la creixent demanda d’una alimentació més sana i lliure de productes químics. Aquesta setmana, a Futuro Abierto, parlem de la producció bio a casa nostra.

Ángeles Parra, directora de BioCultura, la Fira de productes ecològics i consum responsable, Enric Urrutia, director de documentals i del diari Bio Eco ActualJoan Picazos, cofundador de Vida Sana, societat corporativa de treball que des de 1975 es va dedicar a l’elaboració i distribució d’aliments biològics i Liliane Spendeler, directora d’Amigos de la Tierra.

Escoltar Podcast