Bio Eco Actual serà presentat en la propera edició de BioFach a Nuremberg, Alemanya, als mitjans de comunicació internacionals de premsa ecològica a través de la plataforma Organic Market Info que reunirà a més de 20 mitjans internacionals.

Aquesta trobada entre els principals mitjans de comunicació dedicats a l’ecologia i en concret a l’alimentació i l’agricultura ecològica pretén ser un punt de partida perquè els periodistes representants de diferents revistes impreses i on-line es coneguin i estableixin aliances.

La presentació es durà a terme el dia 11 de febrer a la Sala Cracòvia, al Centre de Congressos de la NürnbergMesse. Montse Mulé, redactora de Bio Eco Actual serà l’encarregada d’explicar als assistents la missió de la publicació: continguts, target del lector, distribució, difusió i aliances.