La Barbacoa, pel·lícula documental de contingut eco-animalista dirigida per Enric Urrutia, director de Bio Eco Actual, estrenada a la gran pantalla el passat 2012 a Madrid i Barcelona, ja està disponible completa i en versió orginal a YouTube.

La Barbacoa va ser candidata a la VI Edició dels Premis Gaudí i als Premis Goya 2014, sent la primera pel·lícula eco-animalista del cinema espanyol a ser candidata.

La Barbacoa reflecteix l’actitud humana amb relació a la seva pròpia alimentació, consum, hàbits i coneixement de la cadena alimentària des del naixement de l’ésser viu que serà transformat en producte final de consum, passant per la seva existència i la seva mort anunciada.

Logo La BarbacoaDiferents posicions socioculturals: religió, política, indústria i educació, sent entrevistats personalitats que a través de la seva posició social transmeten la seva visió antropològica de l’alimentació humana.

Podeu veure aquí “La Barbacoa” completa, en HD i en V.O.

{video}gNSFWhCTEsM{/video}