Vinum Nature 18/03/2015
Vinum Nature: el 31 de Maig i l’1 de Juny emociona’t a Barcelona amb els vins més ecològics, naturals i sostenibles.

La fira professional que reuneix la mostra més representativa de cellers de producció ecològica a la regió, donant resposta a la demanda actual dels productes Bio més naturals, saludables i respectuosos amb el consumidor i el medi ambient.

Amb 90 expositors a l’anterior edició, VN•Bcn disposa actualment de tots els ingredients per a consolidar-se com un dels referents al Sud de Europa, donant a conèixer aquesta categoria de vins amb una visió àmplia i divulgativa de l’oferta.

Un espai idoni on tots els cellers de producció ecològica i natural tenen l’oportunitat de fer contactes efectius de venda i on els visitants professionals poden conèixer directament als productors, els seus vins i les tendències més actuals del mercat.

VN•Bcn també acull al mateix recinte firal activitats de degustació i tastos guiats de vins així com ponències informatives. Un esdeveniment de gran interès per al sector de l’hostaleria, els distribuïdors i els minoristes de dins i fora del país.

Més informació a: www.vnbcn.com