Vida Sana 27/03/2015
El Documental: Monsanto, el genocidi silenciós.

Iván Torregrosa, de “Periodismo Alternativo”, publica un documental de poc més de 15 minuts sobre Monsanto en el qual ens parla dels orígens d’aquesta empresa transnacional, creadora, entre altres coses, del “agent taronja”, una arma química molt, molt perillosa.

Però el “docu” també ens parla del Round-Up, un herbicida les conseqüències en la salut i el medi ambient són desastroses. En fi, si vol vostè saber què hi ha darrere de Monsanto, vegi aquest documental i se li aclariran tots els dubtes … El llenguatge és poc objectiu, però darrere de totes aquestes asseveracions hi ha molta veritat.

{video}PR8v4Tq1TeY{/video}     

Periodismo Alternativo
Documental: Monsanto, un genocidi silenciós

La mafia de l’alimentació té un nom, Monsanto. Aquest documental fa un breu resum de la “carrera genocida” d’aquesta multinacional, amb proves científiques que ensenyen la verdadera cara de la corporació Monsanto.

   

Article Original: vidasana.org/noticias/el-documental-monsanto-el-genocidio-silencioso

Deixa un comentari

Please enter your comment!
Please enter your name here