cachorroenjaula

ANDA 04/04/2015
L’Aliança Europea per Gossos i Gats demana a la UE més control sobre la venda i el moviment d’aquests animals.

Els animals de companyia de la Unió Europea necessiten més protecció, segons un informe publicat ahir per l’Aliança Europea per Gossos i Gats, de la qual ANDA forma part.

Aquesta organització, formada per 45 associacions de 14 estats membres, ha posat de rellevància la necessitat de millorar i ampliar la legislació comunitària en relació a la cria i venda de gossos i gats.

Les mesures proposades per l’Aliança són la identificació obligatòria de tots els animals i el seu registre en una base de dades europea, l’obligatorietat d’obtenir una llicència per criar cadells, la prohibició de vendre cans i felins en botigues i un major control sobre les transaccions d’aquest tipus a Internet.

Laura Vallance, presidenta de l’Aliança, s’ha mostrat molt il·lusionada per la feina de recopilació desenvolupat per totes les organitzacions, que ja ha estat enviat a tots els eurodiputats, als governs dels 28 i als responsables de la Comissió Europea per al seu estudi .

El portaveu d’ANDA, Alberto Díez, ha destacat la necessitat d’actuar localment per poder harmonitzar el més aviat possible les 28 legislacions existents i augmentar les garanties per a aquests animals.

Article Original: www.andacentral.org/articulo.php?id=511

Deixa un comentari

Please enter your comment!
Please enter your name here