BioCultura Barcelona 04/05/2015
Diari de BioCultura Barcelona: Ja tens disponible la versió online.

El Diari de BioCultura ja està disponible en la seva versió en línia. En paper, estarà present a BioCultura BCN de forma gratuïta per a tots els assistents a la fira. Aquest rotatiu “bio” inclou entre les seves pàgines un reportatge sobre el naixement del moviment “bio” a Catalunya, un altre text sobre Planeta Moda (la iniciativa de BioCultura BCN per donar-li “una empenta” al sector del tèxtil orgànic a l’estat espanyol).

També inclou una entrevista amb Josep Mª Mallarach (que parlarà a BioCultura sobre ecologia profunda al costat de Pedro Burruezo, de la revista “The Ecologist”), una altra entrevista amb Daniel Valls (president del CCPAE), i un bon nombre d’articles i reportatges més sobre algunes de les activitats més importants de BioCultura, així com d’alguns dels seus expositors més representatius.

Pots accedir a aquesta versió virtual clicant AQUÍ. Aquest diari virtual també inclou el catàleg d’expositors i el plànol de la fira.