candlelit dinner 1

WWF 14/08/2015
Ahir vam esgotar els recursos ecològics corresponents a 2015.

En menys de vuit mesos la humanitat ja ha gastat els recursos naturals que el planeta pot reposar en un any, segons dades de la Global Footprint Network (GFN), l’organització sòcia de WWF que analitza la petjada ecològica. Ahir va ser el Dia de la sobrecapacitat de la Terra, el moment en què la humanitat esgota el seu pressupost anual ecològic.

Les emissions de carboni, que suposen més de la meitat de la nostra demanda sobre la naturalesa, segueixen empenyent l’empremta de la humanitat per sobre de la capacitat de regeneració de la natura: el Dia de la sobrecapacitat (Earth overshoot Day, en anglès) ha avançat des de primers d’octubre en l’any 2000 fins al 13 d’agost aquest any. L’any passat va succeir 6 dies més tard, el 19 d’agost.

Seguir Llegint