un-grado-más-una-playa-menos

WWF 20/08/2015
WWF alerta que el canvi climàtic amenaça el futur de les costes espanyoles.

En plena temporada alta de gaudi de les platges, WWF crida l’atenció sobre el perill a què s’enfronta el litoral espanyol. Com a conseqüència del canvi climàtic, el nivell del mar pot arribar a augmentar fins a 59 cm més durant aquest segle en el pitjor dels escenaris.

Aquest increment posaria en greu risc tant als ecosistemes com a les poblacions que viuen a les zones costaneres, que és, a més, on s’espera un major creixement de la població. Amb la campanya #NiUnGradoMás, WWF analitza aquests impactes i ofereix solucions per evitar els devastadors efectes del canvi climàtic. WWF anima els ciutadans a signar la petició online per posar fre al canvi climàtic i demanar al govern que defensi i apliqui un model energètic 100% renovable.

Seguir Llegint