Asociación Vida Sana 23/09/2015
No es deixin enganyar! La societat civil diu NO A la “Agricultura Climàticament Intel·ligent”.

Els sota signats pertanyem a organitzacions de la societat civil, incloent moviments socials, organitzacions de camperols agricultors i organitzacions religioses de tot el món. Estem treballant per combatre els impactes del canvi climàtic que actualment pertorben l’agricultura i els sistemes alimentaris i amenacen la seguretat alimentària i nutricional de milions de persones.

A mesura que avancem cap a la COP21 (vintè primera Conferència de les parts contractants de la Convenció Marc de Nacions Unides sobre el Canvi Climàtic de 2015, també anomenada «París 2015») a París, vam celebrar el reconeixement cada vegada més gran de la urgència d’adaptar els sistemes alimentaris a un clima canviant i el paper clau de l’agroecologia dins d’un marc de sobirania alimentària i de llavors per aconseguir-ho, contribuint, mentrestant, a la mitigació de les emissions de gasos a efecte hivernacle.

Seguir Llegint