Per què ens fa tanta por equivocar-nos en qualsevol acte que realitzem?

En molts casos la nostra conducta es va “cibernetitzant” des de la nostra infància; la societat en general ens inculca amb formigó armat uns fonaments en la nostra ment i esperit, aconseguint amb això una seguretat per al futur, però també un fre per a l’evolució.

He comprovat que l’ALIMENTACIÓ és un dels temes de conversa més controvertits, fins i tot més que la política, les malalties mentals o la impotència sexual. És un tema intocable, la majoria de l’inconscient col·lectiu té molt arrelada aquesta petjada avalada per les creences religioses, pel Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient, i pel Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat

Aquests tres pilars socials decideixen si això SÍ es menja o això NO es menja, pel “bé comú”.

vox populi diciembreMentre autoritzen un nou herbicida de Monsanto (que desertitza i enverina la terra), ens inculquen que beguem llet de vaca amb estrògens que provoquen càncer, i autoritzen la producció d’aliments transgènics per alimentar animals racionals i irracionals; moltes persones, per lliure elecció estan canviant de model alimentari, triant l’ecològic per motius ètics i de salut.

No hem de permetre que ens obliguin a menjar el que volen i anuncien per televisió, tria tu el que vols menjar!

Autor: Enric Urrutia, director de Bio Eco Actual