BIOCULTURA NO HAY ENTRADAS FOTO DOBLE

BioCultura Barcelona 24/03/2016
BioCultura Barcelona: Tot complet dos mesos abans de començar..

L’espai per a expositors de BioCultura BCN, que tindrà lloc al Palau Sant Jordi del 5 al 8 de maig, està complet, esgotat, dos mesos abans de començar la fira.

Aquest fet té més mèrit encara si es té en compte que, des de l’any passat, després de l’èxit de l’espai exterior amb les parades de menjar i les “eco-food tracks”, s’havia aconseguit augmentar el terreny d’exposició. Aquest any de nou s’ha ampliat a uns 40 expositors més, però… tot i així, s’ha esgotat al poc d’obrir el procés d’inscripció.

Aquest any BioCultura Barcelona comptarà amb més metres d’exposició. La majoria d’ells estan dedicats a empreses d’alimentació ecològica però cada vegada guanyen pes, també, la cosmètica “bio” i el tèxtil orgànic.

A hores d’ara, les empreses que s’han quedat fora de la fira per no haver arribat a temps es troben en una llista d’espera per si alguns dels responsables dels espais reservats canvien d’opinió. Juan Carlos Moreno, responsable del departament comercial de BioCultura, assegura que “estem molt satisfets de la bona acollida que tenen totes les edicions de BioCultura a qualssevol de les ciutats per on passa.

Qui hagués dit fa trenta anys que el sector ecològic anava a passar per aquest moment d’esplendor? Però nosaltres no ens relaxem. Treballem perquè els aliments ecològics arribin al major nombre de llars possible. I ara que ja tenim la fira plena, el que cal fer és treballar molt dur perquè aquest missatge arribi a tot Barcelona, ​​a tot Catalunya, a tot l’estat espanyol, a Europa i al planeta. Perquè no parlem només d’alimentació orgànica… BioCultura és molt més que això “.

En aquest sentit, Ángeles Parra (directora de la fira) remarca que “hem treballat molt durament durant molts anys i ara alguns creurien que ens anem a relaxar, seure i recollir els fruits. Res d’això. Avui més que mai toca seguir treballant amb gran il·lusió, esperança, tenacitat i, sobretot, molta creativitat… per ajudar, des del sector de l’alimentació ecològica i els seus subsectors afins… a què la Humanitat pugui trobar la manera de canviar el rumb que està dirigint a la nostra societat al col·lapse. En aquest camí, sens dubte, la innocència dels nens, la creativitat de l’artista i l’espiritualitat més profunda ens poden ajudar molt a albirar rutes per a un gran canvi. Nosaltres estem en això. Treballant amb tenacitat”.

“Si les activitats que duem a terme amb aquesta finalitat, tenen èxit, millor. Però, encara que no ho tinguéssim, seguiríem fent-les. Per això vam començar. I així seguirem. Nosaltres no som una empresa d’organització de fires”.

Parra sentència dient que “el gran canvi en la consciència, el gran canvi de paradigma que necessitem, no ho farem sense l’ajuda dels empresaris, però no podem deixar les nostres vides només a les mans. Això requereix molt més que la necessitat d’obtenir beneficis…”.

Tota la informació sobre BioCultura Barcelona a www.biocultura.org