Vinum Nature 27/05/2016
Golden Leaf Awards als millors vins ecològics.

El certamen Golden Leaf Awards de la Guia Vinum Nature constitueix una expressió de reconeixement dels cellers de producció ecològica i de la qualitat objectiva dels vins que es presenten a la seva convocatòria anual.

Durant quatre edicions consecutives els premis han acollit la mostra més nombrosa i representativa dels vins ecològics al nostre país (340 reverències de 100 elaboradors en la present convocatòria), convertint-se en un dels millors referents per al consumidor i per als prescriptors professionals del sector.

Com a resultat: 93 vins ecològics sota la denominació Golden Leaf i d’entre ells 12 Golden Leaf Superior, aquests últims al pòdium amb la major puntuació en les seves diferents categories i que rebran el Guardó al Saló dels Vins Ecològics de Barcelona VN · Bcn ’16 el proper 20 de juny al Museu Marítim.

PALMARÈS GOLDEN LEAF AQUÍ