D-Manosa, un remedio poco conocido contra las infecciones de vejiga

D-manosa és un monosacàrid, de la família de la glucosa i la galactosa, les seves molècules poden expulsar de les vies urinàries als bacteris E-coli (Escherichia Coli).

Les infeccions del tracte urinari es troben entre les malalties infeccioses més comunes en el món occidental. Afecta predominantment a les dones.

L’agent responsable de més del 80% de les infeccions del tracte urinari és l’Escherichia coli. Els bacteris s’ancoren a les estructures de sucre existents a la mucosa de les vies urinàries (bufeta) i desencadenen aquí la inflamació amb els seus típics símptomes (constants ganes d’orinar, dolor i ardor durant la micció, rampes abdominals). Els homes es veuen afectats sobretot a partir dels 50. Sovint la causa és una hiperplàsia benigna de pròstata.

En el tractament de les infeccions de bufeta generalment s’empren antibiòtics o una combinació de productes antibiòtics, encara que en realitat no s’eliminen tots els bacteris. Aquests bacteris que romanen, desenvolupen una resistència natural als antibiòtics.

A continuació, es multiplica de nou l’E-coli en el tracte urinari i desencadena la següent infecció, que per regla general és tractada amb una dosi més alta d’antibiòtics. Augmenta el risc que el sistema immune es faci malbé i, d’aquesta manera, el cos és encara més vulnerable davant de la creixent resistència dels bacteris.

D-Manosa recobreix la paret interior de tot el tracte urinari. Procedeix de diferents tipus de fruites: préssecs, albercocs, pomes i algunes baies.

La manosa és una substància pura amb la particularitat d’eradicar els bacteris E-Coli resistents als antibiòtics, de tot el tracte urinari. El cos humà no pot utilitzar-la i d’aquesta manera passa directament a través dels ronyons fins al conducte urinari. A l’ingerir-la en pols, l’orina s’enriqueix amb ella i el bacteri E-Coli és atret bioquímicament i pot ser ràpidament eliminat en orinar.

També el suc de nabiu vermell ha estat sempre un remei eficaç per a les infeccions de la bufeta. No obstant això, té el desavantatge que crea un mitjà urinari àcid. Per tant, el suc de nabiu vermell s’hauria de recomanar més aviat per a la prevenció que per al tractament agut. D-Manosa no té efectes secundaris i pot ser utilitzada per diabètics, embarassades i nens petits.

Autora: Marina Orpi Llambrich, Tècnica Comercial per a Espanya de RAAB Vitalfood GmbH

2 COMMENTS

  1. On es compra la Manosa?.
    De cuantas formas existeix?
    Quina es la dosis diaria?

Comments are closed.