alimentos para potenciar tus defensas potenciar les teves defenses

Alguns aliments, pel seu contingut en micro i fito-nutrients t’ajuden a protegir-te dels refredats i infeccions hivernals. A la natura, trobem alternatives naturals per a potenciar les nostres defenses i mantenir a ratlla a bacteris i virus. Un bon estat defensiu és la base per afrontar el canvi estacional.

El própolis

És un excel·lent antibiòtic natural, posseeix propietats immunoestimulants, antisèptiques i antibacterianes. És una font rica i natural de més de 300 compostos beneficiosos per a la salut: bioflavonoides, vitamines, minerals i oligoelements… Podem prendre-l en càpsules, xarops, extractes i en sinergia amb plantes medicinals com: la equinàcia, les llavors d’aranja, la farigola , la llimona, combinat amb gelea reial … etc.

L’acerola

És un tipus de cirera que posseeix un elevat contingut natural en vitamina-C. A més, aquesta petita fruita vermella proporciona oligoelements, calci, ferro, magnesi, fòsfor, vitamines A i B6. És una gran tònic, reconstituent i estimulant de la funció immune de l’organisme. Ens ajuda a superar el cansament associat a l’estació hivernal i a potenciar les nostres defenses naturals. Forma part de la composició de xarops, comprimits i combina molt bé amb el pròpolis.

El jingebre – rizoma

És un rizoma utilitzat com a espècie per elaborar diferents plats de cuina, molt utilitzat en la medicina ayurvèdica, si es pren a temps és molt efectiu per recuperar la calor corporal, potencia la funció pulmonar i posseeix una acció antifatiga, digestiva i antipirètica, que ens ajuda a controlar la temperatura en cas de febre, augmenta defenses, contribueix a rebaixar la inflamació i a tonificar el cos. Podem prendre-ho com a complement en sinergia amb la equinàcia i el pròpolis.

La gelea real

La gelea real és una de les substàncies més riques i completes que podem trobar a la natura, que conté valuoses vitamines essencials per al metabolisme de les cèl·lules i multitud de minerals i oligoelements (calci, ferro, potassi…). Influeix en la vitalitat general de l’organisme, independentment de l’edat, augmenta la resistència al fred, i la força física. Les seves propietats sobre el sistema immune ajuden a lluitar contra la grip i els refredats. Adequat per a persones actives, convalescents, gent gran, nens i esportistes. Contribueix també a tonificar el sistema nerviós i combatre l’estrès.

Autora: Maribel Saíz Cayuela, Llicenciada en Ciències biològiques
Bio Eco Actual Novembre 2016

Deixa un comentari

Please enter your comment!
Please enter your name here