Salus Floradix 18/11/2016
Salus Floradix estrena nova web.

La nova web de Salus Floradix Espanya ja és aquí. Un gran projecte que transmet gràficament la filosofia de la companyia, des de la qual porten 100 anys cuidant de la salut de les famílies, primer a Alemanya, després en gairebé tot el món, però sempre mitjançant matèries primeres naturals i preservant la cura del medi ambient.

Per Salus, la relació amb els seus clients, distribuïdors i amics és molt important; és per això que la nova web de l’empresa busca una relació propera amb els usuaris, des d’on puguin orientar la solució dels seus problemes d’una manera àgil i pràctica.

Una solució per a cada situació

En Salus no busquen simplement pal·liar símptomes sinó ajudar a solucionar aquelles situacions en què la salut de les persones es pot veure compromesa. És per això que en aquesta web acabada d’estrenar, els usuaris podran trobar la seva àmplia gamma de productes categoritzada segons les afeccions més habituals, o també atenent a la forma de presentació de cada producte. Una manera ràpida que cada usuari pugui trobar el remei més adequat a la seva situació.

Una altra de les novetats és la possibilitat de buscar el distribuïdor de qualsevol de les nostres referències a tot Espanya. Només cal que l’usuari posi el nom del producte i la província en què viu i podrà veure el llistat dels distribuïdors oficials de la zona i la manera de contactar amb cada un d’ells, per informar-se de preus i punts de venda més propers.

Un any molt especial en Salus

L’any 2016 és una data clau per a tota la casa Salus, ja que la marca celebra el seu centenari. Cent anys en què no han parat d’avançar fins a convertir-se en un dels principals fabricants de productes naturals a nivell mundial. Per commemorar aquesta data han creat també una secció especial on els usuaris podran conèixer les fites més importants que han marcat la història de Salus Haus durant aquests 100 anys.

Visiti www.salus.es i descobreix la nova web