Bio Eco Actual 28/11/2016
Presentació: Tauromaquia. Gènesi i Evolució Històrica.

Aquest dissabte 3 de desembre a les 18: 00h a la botiga Ecocentre (Av / Diagonal 329, Barcelona), presentació del llibre Tauromaquia. Gènesi i Evolució Històrica, de la historiadora Helena Escoda Casas.

Els orígens de la tauromàquia encara generen moltes controvèrsies històriques. No obstant això, aquest anàlisi històrica pretén aportar una reflexió sobre com al llarg de la seva evolució històrica, la tauromàquia ha estat una pràctica en detriment del progrés social, ha causat incomptables morts, especialment entre les classes populars, ha servit com a espectacle alienador i embrutidor , ha perjudicat greument a l’agricultura ia l’economia dels països on s’ha practicat de forma generalitzada i per descomptat ha comportat un gran retard jurídic respecte a la legislació relativa als Drets de la Infància i als Drets de dels Animals, causes que la voluntat popular en l’era global del Segle XXI no ha ni vol deixar de banda.

Pròleg: Marta Tafalla i Sergio García Torres.

La presentació comptarà amb la presència de l’autora, la filosofia Marta Tafalla i José Luís Victòria, director d’Edicions Hades.

On i Quan

Dissabte 3 des a les 18h.
Ecocentre
Av. Diagonal, 329
Barcelona
Metro: Verdaguer L4 i L5

ENTRADA LLIURE GRATUÏTA