consumismo ecocentrotv

Ecocentro 12/12/2016 
Epicentro. La nit fosca del consum. Consumisme ferotge.

Per al món cristià del Nadal actualitza un misteri que amara la terra d’un sentit sagrat, d’un sacrifici incomprensible llevat perquè ell que es recull, fa silenci i escolta el murmuri en què parla l’esperit.

Però el mercantilisme ferotge que viu el món modern l’ha convertit en un fenomen global de hiperconsumisme despullant de la seva profunda significació espiritual.

El programa Epicentro de Ecocentro TV ha volgut, amb Consume Hasta Morir i Justicia y Paz, reflexionar junts sobre aquest fenomen del consumisme, com la ciència publicitària xiuxiueja una i altra vegada “compra, compra i plena així la teva buit”. I com a major buit interior, major febre consumista, en una espiral en la qual no només es degrada l’ésser humà a la seva condició més inferior, de manca de domini de si, produint injustícies socials, sinó que en la seva degradació degrada la naturalesa que no suporta aquesta pressió sobre els seus ecosistemes.

{videobox}ThBZWHlPguw{/videobox}     

Ecocentro TV
Epicentro. La nit fosca del consum. Consumisme ferotge

Capítol del programa Epicentro del 10 de desembre del 2016.