Justícia Alimentària Global 17/01/2017
Estrena del curtmetratge Planeta Azúcar.

VSF Justícia Alimentària Global estrena Planeta Azúcar, un curtmetratge de David Salvochea per conscienciar sobre els problemes de salut derivats de la ingesta del sucre a través dels productes processats. El film està protagonitzat per Antonio Dechent i Luis Zahera.

Luis (Luis Zahera) és una persona amb una vida aparentment normal fins que un matí en una cafeteria rep una inesperada visita d ‘ “algú” que fins llavors resultava ser invisible i que ja l’acompanyarà la resta de la seva vida. Es tracta del seu sucre. A poc a poc Sucre (Antonio Dechent) li revela el per què ha arribat fins a aquesta situació. Els problemes per a Luis no han fet més que començar, perquè el seu sucre no ve sol.

El vídeo s’emmarca dins de la campanya 25 Gramos, pel control de la venda i publicitat del sucre.

{videobox}RKSwzvEQk7w{/videobox}    

VSF Justícia Alimentària Global
PLANETA AZÚCAR

El sucre ho és tot, menys dolç. Aquest vídeo de la campanya 25 Gramos, pel control de la venda i publicitat del sucre, pretén conscienciar sobre els problemes de salut derivats de la ingesta del sucre a través dels productes processats.