sol natural alimentación ecológica

Sol Natural 27/01/2017
Sol Natural, 25 anys cuidant el que més t’importa.

Aquest 2017 es compleixen 25 anys des que Sol Natural, empresa dedicada a l’alimentació ecològica, comencés la seva trajectòria en el sector bio.

Durant aquests últims anys, l’empresa, distribuïdora i amb marca pròpia, ha incrementat notablement els productes de la marca Sol Natural, comptant ja amb més de 300 referències, entre les que destaquen la seva àmplia gamma de productes sense gluten.

Per celebrar-ho, Sol Natural ha llançat una nova web, www.solnatural.bio, que sota la filosofia “Cuida el que més t’importa”, pretén esdevenir un espai de referència en el qual els usuaris trobaran continguts de valor relacionats amb l’alimentació i un estil de vida saludable.

Articles informatius, receptes, consells i un consultori pediàtric formen part d’aquest nou projecte que està compost per 3 apartats:

Cuida’t: dedicat a la salut i nutrició

Cuida’ls: adreçat a famílies i nens

Cuida’l: destinat al planeta i comunitat

A més, la web compta amb un espai dedicat a la Solidaritat, en el qual la marca comparteix els projectes solidaris en què col·labora a través del programa “SOLIDARI”, que permet destinar el 0,1% de les vendes dels productes Sol Natural a accions d’ajuda humanitària a diferents punts del planeta (Nepal, Costa Rica, Etiòpia, Guinea Bissau…)

Així mateix, al llarg de l’any s’aniran succeint diferents accions i campanyes per celebrar amb els seus consumidors el 25 aniversari de la marca.

Més informació a www.solnatural.bio

Deixa un comentari

Please enter your comment!
Please enter your name here