BioCultura, la fira de productes ecològics i consum responsable més gran de l’estat, se celebrarà entre el 4 i 7 de maig al Palau Sant Jordi de Barcelona.

Paral·lelament a l’exposició se celebraran més de 400 activitats i s’espera superar els 70.000 visitants. Consulta el plànol amb la nova distribució de BioCultura Barcelona per moure’t com peix a l’aigua a la fira del gran canvi.

En aquesta edició, l’organització de BioCultura ha remodelat la fira per aconseguir més espai expositiu i un major aforament i que així tots puguem gaudir de la primavera “bio”. Com a conseqüència d’aquests canvis, aquest any s’accedirà a la fira per l’entrada principal del Palau Sant Jordi situada a Avinguda de l’Estadi i la distribució dels sectors serà diferent.

Consulta el plànol per no perdre’t!

Fes click aquí per a descarregar-lo

Deixa un comentari

Please enter your comment!
Please enter your name here