Dolça Revolució. – Un cop més, l’Associació Dolça Revolució prepara una Fira d’Alimentació i Salut, juntament amb Slow Food Terres de Lleida, que enguany es realitzarà els propers 21 i 22 d’octubre a Balaguer (Lleida).

En aquesta ocasió celebren el X aniversari duplicant la quantitat de conferències. El preu de l’entrada per als dos dies és de 8 €, gratuït per a tots els socis de Dolça Revolució perquè assisteixin els dos dies i gaudeixin de les més de 30 conferències espectaculars, però també de tallers de salut i alimentació, del mercat de productes ecològics de proximitat, de menjar ric i econòmica en el mateix recinte…

Per a qui decideixi venir els dos dies, que procuri reservar allotjament com més aviat millor. Si les places hoteleres de Balaguer estan cobertes, l’organització emplaça que es reservi a Lleida (a 30 minuts), des d’on teniu bona combinació de tren i de bus de línia. El recinte de la Fira està molt a prop de l’Estació de Tren.

Informació del programa i vídeos de conferències d’edicions anteriors a alimentacioisalut.com

Bio Eco Actual, informatiu mensual gratuït imprès i digital 100% ecològic
Bio Eco Actual Setembre 2017